Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowo dzisiaj,ok????

Pytanie do kobiet,które była 2 razy w ciąży i robiły testy.

Polecane posty

Z córką robiłam test w 28 dniu cyklu i od razu wyszedł pozytywny. Teraz staramy się o kolejne dziecko,mam 32 dc,wczoraj robiłam test i wynik negatywny.Jutro idę na betę,bo nie mam pewności.I to mam pytanie do niektórych kobiet:czy zdarzyło się wam,że test wykrył wam pierwszą ciążę,a kolejnej nie,mimo,że była?

Gość przykro mi ale nie
j.w.

Gość filmwebeczka
u mnie tak było, nie pamiętam już w którym dc robiłam testy, ale przy pierwszej ciąży test wskazał ciążę od razu, a przy drugim 2 testy z moczu neg, dopiero beta kilka dni później +

dzięki:) zawsze to jakaś nadzieja:)

Gość i ze niby
dzien cyklu nie ma znaczenia, w jednym cyklu owu mozesz miec 10 dc a w inym 18 dc; w jednym zagniezdzenie zacznie sie po 7 dniach a w innym po 11 dniach i tak dalej, nigdy nie sugerowalam se dniami cyklu a objawami plodnosci i testami owu i w obu ciazach pierwsze blade kreski pojawialy sie oklo 10-12 dni po dodatnim tescie owulacyjnym

no właśnie ja byłam prawdopodobnie 12 dni po owu,tak więc chyba nic z tego,bo test by już raczej wykazał :(

Tak, pierwsza ciążę test pokazał w dniu spodziewanej miesiączki, druga ciążę dopiero cztery dni po. Dodam, że miesiączki mam regulane

Gość dilajlama
Ja tam wątpię w ciążę,w tym dniu powinno już coś wykazać.Ale szanse są zawsze.

Gość filmwebeczka
a ja myślę, że to nic straconego, bo 32dc to jeszcze nie jest nic przesądzone:)

Gość perfumettkka
wszystko jest możliwe. moja siostra miała po odstawieniu tabl. anty. 3 cykle jak w zegarku, a potem jej się tak wszystko poprzesuwało, że ost. miesiączkę miała na koniec października, a zaszła w połowie grudnia ( :o ) i lekarz sam był zdziwiony jak poszła na usg, a tam 5tc ( z miesiączki byłby 11) . dacie wiarę?:) autorko powodzenia!