Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piedestał

masturbacja- ile czasu

Polecane posty

Ile czasu trwa u Was zwykle masturbacja? Ja mam 27 lat i teraz zajmuje mi to naprawdę dużo czasu, zanim dojdzie do spustu ( nawet godzinę). Trochę to męczące... i nie wiem czy do końca normalne...

Pendzior: wiesz, z jednej strony to więcej przyjemności, ale z drugiej nieraz chciałoby się to zrobić tak w 10-15 minut, bo np nie ma warunków.... a tu kurcze, to nie wychodzi...

Gość zemstadziewicy26
max 20 minut

Nie no. Jak chce to mogę nawet w minutę, jak jestem rozpalony jak piec martenowski. Ale nawet wtedy staram się wytrzymać tą godzinkę. Co oczywiście procentuje przy seksie. Ale żona jeszcze tyle nie wytrzymała...

ja mam ten problem, że u mnie wcześniej nie chce dojść do wytrysku. Jest erekcja i tyle... jakbym chciał skończyć po 15 minutach to byłoby na sucho...

Gość a tak z innej beczki
gdzie sie podział pomarańczowy skurwysyn?

Gość wuj zenon
Jak biore sie dobroboty kiedy juz jestem dobrze podniecony, to kilka minut. Za mlodu to liczylem ile ruchow mi potrzeba i miescilem sie ponizej 100, co oznacza grubo ponizej minuty :-) Zreszta nieraz musialem sie spieszyc, bo lubie ryzykowne miejsca: tramwaj, szatnia, pociag, wieza widokowa...

Piedestał, j jestem jedynie rok starczy i dla mnie 2 minuty to max. Ale być może to ze mną właśnie jest coś nie tak, bo podczas seksu do spustu potrzebuję o wiele więcej czasu;)

ja to robię wyłącznie u siebie w domu. Gdzie indziej nie byłoby możliwości, żeby to robić godzinę. A parominutowe akcje niewiele mi dają.

ja też chciałbym móc to czasem zrobić w- powiedzmy- 10-15minut i sobie ulżyć, ale to nie wychodzi. Jeszcze 5-7lat temu nie miałem z tym problemu.

To masz odpowiedź. Za często. Gdyby to był seks to O'K. Masturbując się masz znacznie większy uścisk.

Gość mój wiek to 18
U mnie trwa to około 2 minuty albo i krócej. Jeśli chodzi o sex to minimum 20 min. Dziwne