Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa.tt.a

Powiedzieć jej chłopakowi ???

Polecane posty

Gość ewa.tt.a

Moja koleżanka w pracy ma romans z kolegą z pracy, obmacują się, już nawet za bardzo nie przejmują się tym że ktoś ich zobaczy wiem że ostatnio uprawiali seks w kuchni w naszej firmie. Znam jej chłopaka (narzeczonego właściwie) szkoda mi go strasznie bo wiem jak ją kocha i wiem jaka z niej szmata. Mam ochotę mu napisac smsa co i jak ale nie wiem czy jest sens pakować się w takie kłótnie i potem pretensje w pracy. Dodam że chłopak z którym go zdradza ma żonę :o

Gość ewa.tt.a
przecież nie będe za nimi latać z aparatem i robić zdjęcia, szkoda mi tego faceta już nie mówiąc o żonie tego kolegi :o

Gość gimbusiarska 30stka
nie mówić

Gość ewa.tt.a
w sumie to tak będzie najrozsądniej, lepiej nic nie mówic bo będe miała tylko same problemy.

Gość ewa.tt.a
ale jak powiem jej facetowi to przecież będzie wiedział kto mu to powiedział i na pewno powie jej że wie to ode mnie

Gość ewa.tt.a
Mam problem ,a mianowicie bardzo często mam zatwardzenia .Czasami niewypróżniam się po kilka dni,nawet do tygodnia.Do tego dochądzą wzdęcia. W związku z tym lekarz rodzinny zlecił mi badania krwi,które zrobiłam dwukrotnie w odstępie czasu dwóch miesięcy. Wszystkie wyniki były w normie tylko dwukrotnie za niski był Hematokryt 34,8 i 34,5. Nie wiem co robić ,bo lekarz stwierdził ,że za mało piję wody mineralnej i nic tu więcej nie jest mi potrzebne,może jakieś ziółka, ale jakie? No i teraz jest pytanie ,bo nadal cierpię a on twierdzi,że to problem małej ilości pitych przeze mnie płynów. Proszę o pomoc

To nie twoja sprawa. Poza tym nie wiem o co ty się czepiasz tej kobiety. Jeszcze nie jest po ślubie.

Gość kvlmgn
nie wpierdalaj się w nie swoje sprawy jeśli one Cię w żaden sposób nie dotyczą.

Gość kvlmgn
nie rób pierdół -ewka

Gość temat z cyklu: ale ja to mam
nie wtrącaj się w nieswoje sprawy, bo powiedzą, że jesteś zazdrosna. Jak ci się chłopak sam zapyta, to mu powiedz prawdę, ale sama nie wychodź przed orkiestrę.