Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ange9912

Strasznie boli mnie ZĄB !

Polecane posty

Gość Ange9912

Witajcie.. od wczoraj bardzo boli mnie ząb, bóle wcześniej też się powtarzały, ale nie były aż tak mocne.. do dentysty idę dopiero w poniedziałek, a z takim bólem to nw jak do jutra wytrzymam.. Znacie jakieś SPRAWDZONE sposoby by chociaż przez chwilę ból ustąpił ? Dodam, że mam 13 lat i to mleczak, który nie chce się ruszać, a tabletki i zimne okłady nie pomagają. Proszę, to naprawdę ważne..

Gość umamaj
polej denaturatem 100% pewnosci ze przestanie

Gość powiedz rodzicom,
powiedz rodzicom i jutro szukaj dentysty ,bo biorac tabletki przeciwbolowe przez caly weekend dzien i noc bedziesz mial/a watrobe do przeszczepu .

Gość 0o9i8u
Tabletkami tylko sobie niszczysz wątrobę więc zapytaj się mamy czy ma czopki przeciwbólowe. Wiem że pewnie nie lubisz brać czopków ale przecież wkładanie czopka do pupy nie boli.......

Gość jhgfrerty
papieros z cukrem ale jesteś za młoda, lek przeciwból na rec którego pewnie nie masz, albo pogotowie i dentysta który ci tego mleczaka wyrwie. Jak masz jakąkolwiek tabl. przeciw, bo ją pokrusz i obłóż nią zęba

Gość kapeluszowa
mi zawsze mama dawała goździka ztartego na proszek i tym proszkiem smarowałam bolącego zęba .Pomagało :)