Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rita90

Niezręczny problem techniczno - sercowow- fb..

Polecane posty

Gość rita90

Problem technoczno-fb-sercowy.. Bardzo prosze o pomoc bo jestem totalnie skołowana. Kilka tygodni temu poznałam interesujacego mezczyzne na imprezie u wspolnego znajomego. Wspaniale nam sie rozmwiało, wydaje mi sie ze sugerowała zebysmy sie spotkali. I tak potem zaprosił mnie na fb do znajomych i napisał wiadomosc ja na wiadomosc oczywiscie odpisałam a on nie odpowiadał kilka dni (a widzialam ze byl na fb), nie miałam tez informacji ze "wyświetlone" wiec wysłałam dla pewnosci kolejna wiadomosc i znowu to samo, nie ma odpowiedzi ani info "wyswietlone" a na fb był.. Choc minely juz dwa tyogodnie to nie daje mi to spokoju.. Czy mozliwe zeby moje wiadomosci nie dochodziły? Alb zeby mial jakos zablokowana informacje o przeczytaniu wiadomosci? Czuje sie jak nastolatka choc jakis czas juz nia nie jestem, nie wiem czy pisac w tej sprawie do znajomego ktory iorganizował impreze, szczegolnie ze on tez mi mowil ze wpadlam tamtemu w oko.. Nie chce sie zbalznic jezeli on po prostu nie chce ze mna rozmawiac a z drugiej strony bylo by mi baaardzo przykro gdybysmy sie nie moglipoznac tylko przez problemy techniczne.. Bardzo prosze o jakas rade! Pozdrawiam!

Gość postanawiam...
powiem ci szczerze, ze nie wiem czy niedoszly. Moze celowo nie czyta wiadomosci od ciebie :( ( dostaje na maila powiadomienie o wiadomosci oc ciebie) Zreszta, od czasu jak fb wprowadzil te wszystkie "ulepszenia" i zmiany, to sama czasem nie moge sie w tym wszystkim plapac :O

To znaczy że mu się odwidziało że nie jest zainteresowany , kobieto to że dobrze się wam niby rozmawiało to nic nie znaczy a jak by było tak wspaniale jak opisujesz to on sam by pisał do ciebie a tak cię olewa po prostu jest miły

Gość rita90
No tak, macie racje.. chyba mi sie (znowu) cos przewidziało .. Tylko mnie intryguje jak to jest z tymi "wyswietlone" czy mozna tak po prostu zablokowac te funkcje? Wiem, wiem znowu głupio po kobiecemu probuje zrobic sobie nadzieje!! Eh..

posłuchaj starego wygi. Napisz mu że niewiesz co jest powodem braku odpowiedzi z jego strony.że miałaś nadzieję na jakiś bliższy kontakt.no ale cóż.życie toczy się dalej.życz mu powodzenia w życiu.pod tym wszystkim podpisz się imieniem i więcej niepisz. Jak facet będzie chciał kontakt z tobą to zrobi to przez kolegę.

Gość rita90
Kurcze ale to by była juz 4 wiadomosc.. Jeżeli okaże się, ze on wszystkie dostaje i nie odpisuje to chyba bede musiała zapaść się pod ziemię ze wstydu..

Gość rita90
Czyli ze spokojnie moze miec te funkcje zablokowana, a skoro fb nie informuje mnie o problemach z wysłaniem wiadomosci to on je na 99,99% dostaje (błagam pozwólcie mi zostawić sobie ten 0,01 % :P). Nosz cholera!

Gość rita90
Chyba massz racje Arecki, bo jeśli tak tego nie załatwie to będę najbliższe tygodnie czekała jak głupia na wiadomość i śledziła każdy jego krok na fb a to juz podpada pod stalking.. Dzieki! :)

Gość rita90
No własnie tu jest ciezka sprawa, bo ten zły co nie odpisuje jest kolega kolegi tego co organizował impreze (on tez go widzial pierwszy raz na oczy) i nawet sie mnie potem pytał czy "kolega kolegi" znalazł mnie na fb bo mu sie psodobałam. Wiec teraz jezeli powiem o sprawie organizatorwi imprezy to on zeby sie czegos dowiedziec i tak bedzie musial sie skontaktowac ze swoim kolega a ten podpiero z nim.. wiec chyba za duzo zamieszania jak na znajomosc ktora na starcie ma juz takie problemy. Moze po prostu przypomne sobie konserwatywny savoir vivre i nie bede robila nic.. (choc to jaks dziwnie trudne)

no to trochę pńgmatfane.ale ty więcej niemożesz nic zrobić. Chyba tylko jako inna osoba zaczepić go z jakiegoś lewego konta.wtedy będziesz wiedziała czy ma problem z fejsem.

Gość rita90
Arecki uwielbiam Cie!! Wystarczyła wiadomosc rzekomo żegnająca a moj felerny Romeo od razu odpisał.. Dzieki!! :*:*:*

Gość pelagia moczulska
Wlasnie tak sie koncza zwiazki z imprez. Po co na nie chodzic?

Gość rita90
Miejsce dobre do poznania kogos jak kazde inne. O ile nie bedzie to libacja po ktorej nikt nic nie pamieta.. A ja znowu mam problem, wprawdzie miło odpisał ale kurde jak by nigdy nic, zadnego "przeprasza" "byłem zajety".. i co ja mam teraz zrobic? Udawac ze nie ma sprawy i wiadomosci co 2 tygodnie to normalna sprawa ?!

Gość nieszczesliwa onaa
wiecej nie pisz, faceci lubia zdobywac...jesli mu pokazesz ze ci zalezy oleje cie...nie pisze nic wiecej...a jesli on kiedys napisze..odpisz..ale nie od razu..chociaz tak po paru godz.

Gość rita90
Czyli, że na te wiadomosc mam nie odpowiadać? A jak juz to po jakimś czasie? z jeden dzień na pewno odzekam a moze dłuzej, tak z 3 ??

Gość nadz89766
facet ma cie gdzies, po prostu nie odpisuje i tyle przestan byc taka nachalna :/