Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konflikt rodziców

nie mam siły do ojca swoich dzieci

Polecane posty

Gość konflikt rodziców

Wyprowadza mnie już z równowagi...Najpierw im na wszystko pozwala, bo wystarczy smutna minka i mu szkoda, później się wydziera, bo go nie słuchają i psocą (i tak w kółko), a na koniec zarzuca mi, że dzieci są rozpuszczone, bo ja im na wszystko pozwalam (ja akurat robię za tę konsekwentną, co ustala zasady i ich pilnuje)...Przysięgam, że nadejdzie dzień, kiedy zrobię mu krzywde...

Gość postanawiam...
niech zgadne... masz okres? ;) :D

Gość konflikt rodziców
nie...ale mam fatalny dzień :P

Gość konflikt rodziców
a nie. syn i córka...choć fakt, córka go szybciej urabia, choć to za duże słowo, bo dopiero skończy 3 latka (albo i aż...boże, jak ten czas leci)

no to wlasnie, 3 lata to jest tej wiek ktory nawet postawnego meza i ojca ,glowe rodziny potrafi niezle zagmactwac i na swoje urobic :D

Gość Jesssiii ggg
Znam ten ból. Mój mąż też kompletnie nie potrafi zając się naszym synem, rozkazuje mu (mały ma 2 lata) i się drze, ze ten go nie słucha wrrrr ale u nas wynika to z tego, że mąż wyjeżdża i mało ma kontaktów z synem a oczekuje nie wiadomo czego. Oczywiście też uważa,ze to przeze mnie, bo rozpieściłam :D

Gość konflikt rodziców
no właśnie o to chodzi... najłatwiej uznać, że to my kobiety winne jesteśmy...z tym, że mnie dzieci słuchają i nie muszę krzyczeć

Gość Jesssiii ggg
No właśnie, nas słuchaja, a ich nie i to też mężczyzn wkurza, że w końcu są ojcami a dziecko ich nie słucha i ma gdzieś ;O odpuść mu, na pewno tak nie myślał, tylko swoje sumienie chciał zagłuszyć.