Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawiedzona przyszłością?

Ktoś pogada? Smutno trochę... :(

Polecane posty

?

Bo się zastanawiam co osiągnę w przyszłości skoro teraz prawie nie mam nic:( pracy nie ma a wszystko trzeba opłacać. Pracuje tylko mój narzeczony nawet nie mamy jak ślubu wziąśc :(

Gość dlaczego zawiedziona?
No teraz może i jest problem ze znalezieniem pracy, ale to minie. Kilka miesięcy, może rok i będzie łatwiej. Nie poddawaj się. Szukaj.

Mieszkamy na mieszkaniu moich rodziców, którzy są za granicą... Mamy tylko swoje meble sprzęt rtv i agd..

Gość ivvvvvvvvvvvvvvvvvv
Ja szukam już 2 lata pracy, też nic nie mam, ani pracy, ani dziecka. Mam tylko (albo aż) kochanego męża.

Gość dlaczego zawiedziona?
No młodzi w naszym kraju nie mają się łatwo. Sam jestem przed 30 i mieszkam jeszcze z rodzicami. :/ No ale nie stać mnie na zakup mieszkania. Powoli zbieram i wierzę, że będzie lepiej za jakiś czas. Mam marzenia :)

Szukam i szukam. Ale oni mają zawsze jakieś ale. Szukam już prawie 4 miesiące i nic

Ivv... Ja też nie mam dziecka a tak bardzo bym już chciała :( niestety pieniądze są potrzebne. Pracowałam w markecie ale zwolniłam się bo nie wypłacali mi pieniędzy i jeszcze umowę zlecenie miałam. Masakra totalna.

Ja już nawet jako niania szukałam i niestety bez skutecznie bo jak nie w moim mieście tak że już mają kogoś a dopiero ogłoszenie dane. Porażka. Wszyscy w agencjach które pośredniczą pracę znają mnie na pamięć bo co chwilę przychodzę i pytam. I cv też i wysłałam mailem i zawozilam osobiście. A dostaje tylko telefony z zasranych banków o kredyty czy ubezpieczenia.

Gość stusutusutusutust
Kurcze.. trudne. A może poza miejscem zamieszkania? Wiesz, można znaleźć czasem tanie lokum, u kogoś pokój wynająć, czy coś.. tak na pierwszy miesiąc to może Ci rodzina dołoży, a potem z wypłaty może się da? Trzymaj się, pewnie coś się znajdzie w końcu, nie cały czas będzie dołek..

jak pis rządził obniżal podatki,gospodarka nabierala tempa.że do remontu łazienki trzeba było szukać dwa miesiące fachowca.gdzie w ogłoszeniach więcej rubryk było-zatrudnię. Niż-szukam pracy. To wy jako entelegencyja uwierzyliście temu chyżemu rujowi i reszcie popaprańców.uwierzyliście w zieloną wyspę to teraz macie tą wyśę.oglądajcie dalej te jedynie niezależne tvn.y polsaty.patrzcie i dalej pozwalajcie sobie wpajać że czarne jest białe. Niech wam wcisną że biale to nie biale ale sino koperkowy róż. AMEN.