Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxmamaxxx

Samotne matki które będą miały bądź maja dziecko z obcokrajowcem?

Polecane posty

Gość xxxmamaxxx

Witajcie dziewczyny. Mam na imię Aneta będę matka. Ojciec dziecka to mój były chłopak teraz jesteśmy przyjaciółmi i przez 3 lata tez byliśmy przyjaciółmi. Mieszkam w Niemczech i będę miała dziecko z arabem. Mieszkam z rodzicami i ani oni ani ojciec dziecka nie wie jeszcze o ciąży boje sie im to powiedzieć boje sie jak zareagują i czy rodzice nie wyrzuca mnie z domu ponieważ nadal jestem na ich utrzymaniu bo nadal sie uczę. Mam 21 lat. Sama nie wiem czy w ogóle mam powiedzieć ojcu dziecka o ciąży. Co wy byście zrobiły na moim miejscu ? proszę o wsparcie. Sa tu mamy co sa na utrzymaniu rodziców?

Gość konflikt rodziców
matko ludzie, niby dorośli jesteście, a wasze wypowiedzi są żałosne. Arab, nie arab...taki sam człowiek jak każdy.

Gość xxxmamaxxx
Widze ze masz zle wyobrazenie o arabach turkach i zapewno wszystkich tych co nie pochodza z Polski.. trudno. moj przyjaciel jest naprawde zajebistym chlopakiem.. A to ze arab nie liczy sie to.

Gość uuuutyj
Nie mów... Może się nie wyda? :/

Gość xxxmamaxxx
tak nie chce nie chce nie mowic rodzica bo wiem ze powinnam obrazlili by sie na mnie jak bym im nie powiedziala.. po za tym jak ukryje moj stan.. nie da sie raczej..

mnie interesuje jedno, jest twoim przyjacielem, ale nie chlopakiem czy facetem czy czyms w tym rodzaju, a bedziecie miec dziecko, dla mnie dziwne to znaczy ze nie bierzesz go pod uwage w swojej przyszlosci

Gość xxxmamaxxx
po prostu bylo tak ze bylismy przyjaciolmi 3 lata on sie o mnie caly czas staral a ja go odtracalam bo mialam innego potem rozstalam sie z tamtym a on nadal mnie adorowal az w koncu zgodzilam sie byc jego dziewczyna ale po prostu nie wyszlo bylo za wczesnie po rozstaniu z tamtym a emocje wiadomo ze czlowieka ponosza.

Gość uuuutyj
A jak byś się zachowała jako osoba odpowiedzialna za swoje (i płodu) życie?

Gość xxxmamaxxx
hmm powiedzialabym rodzica i ojcu dziecka. i tak musze zrobic ale sama nie wiem jak..

Gość ale cyrk
jeżeli mieszkasz w niemczech dłuższy czas to na pewno dostaniesz spore zasiłki od państwa. Dziecko ma też tatę, więc o socjalną stronę problemu chyba nie musisz się bać. Dziecko będzie więc teraz poinformuj o tym a w ogóle to dorosłaś do bycia FF a boisz się powiadomić o faktach?? PS. Pieprzenie się z "przyjacielem", któremu potem boisz się o ciąży powiedzieć to już pozostawiam bez komentarza. Jesteś masakrycznie pusta i niedojrzała, takie historie nie zdarzają się osobom które mają ułożone pod sufitem.

Gość konflikt rodziców
powiedzieć powinnaś to jasne. Ukrywanie jest bez sensu (dać się da, znam takie osoby co ukryły). Rodzice to rodzice, kochają Cię. Czemu zakładasz, że wyrzucą Cię z domu? Może na początku będą źli, ale szybko im minie

Gość nierozumiemtego
Po pierwsze kiedy sie z nim przespalam bylam akurat z nim w zwiazku to nie moja wina jest ze potem okazalo sie iz jestem w ciazy powiedzalam mu ze nie chce miec narazie dzieci najwidoczniej mnie nie posluchal.. a rodzicom i tak powiem tylko sam fakt w jaki sposob oni mojego przyjaciela znaja i bardzo go lubia..