Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na skraju zalamania

zycze mezowi smierci

Polecane posty

Gość na skraju zalamania

Witam zacznę od tego ze mam 32 lata. Jestem z mężem 2 lata po ślubie a czyje się jakby to było juz 100. Nienawidzę go z całego serca. Ostatnio ktoś mnie zapytał co on mi takiego zrobił ze darze go najgorszym uczuciem? Przykładów jest wiele. Zacznę od tego ze jestem zależna finansowo od niego. Wiecznie słyszę ze wszystko jest jego. Ostatnio zablokował mi dostęp do konta także nie miałam nawet za co dziecku bulki kupić. Wszystko robię zle, nie tak, potrafi mi powiedzieć ze jak mi się nie podoba to mam spierdalac do mamusi. Jak patrzę na niego to jest mi nie dobrze. Nic kompletnie nas nie łączy. Marze o jego śmierci. Nie chce z nim być ale gdzie pójdę?? Mam córkę. Ona go kocha. Co robić???

to prowo, nie?:) nie wierze, że ktoś może życzyć śmierci nawet największej ludzkiej szmacie- tylko dlatego, że nie chce mu się ruszyć dupska i zmienić raz a dobrze własny żywot łatwiejsza jest cudza śmierć niż zrobienie porządku z własnym życiem

Gość a czyje to mieszkanie
jest ? Musisz z nim mieszkac?

nawet Cie rozumiem, bo niby dlaczego mezczyznie, ktory przysiegal , ze bedzie wspieral w zdrowie i chorobie nie zyczyc smierci w mekach, jak tak zawiodl i nie dotrzymuje slow przysiegi. Takiemu draniowi powinno sie zafundowac smierc w plomienaich :-P

a dorosłej babie, która pozwoliła na takie zniewolenie z głupiej wygody nie myśląc o własnym dziecku to co się należy?:)

ike ale autorka pracuje , dba o dziecko .Zniewolenie wogole nie powinno miec miejsca .Jakim prawem ten czlowiek niszczy zone? Oczywiscie moze dojsc do rozwodu, moze musi kobieta od drania uciekac , ale czemu? Niech gad wypierdala sam , jak nie jest czlowiekiem a bestia .

Gość Sowa Nocna.
Wiesz. W tym wieku człowiek zwykle ma konkretny zawód.... Szczegolnie jak sie decyduje na dziecko.... nie wyobrazam sobie bym byla zalezna od meza... Troszke sobie sama tak poscieliłas...

bo dobro zwycięża tylko w bajkach gdyby naprawdę chciała zmienić swoje życie to by uciekła przynajmniej do momentu rozwodu i wyjaśnienia spraw majątkowych nie mowie, że mężulek jest cacy nie jest- dlatego takiego skurrr się wyrzuca ze swojego zycia zazwyczaj kobiety się na to nie decydują bo za duzo z tym zachodu wolą cierpiec i się żalić i życzyć komuś śmierci

oprawca ma wypierdalac z domu .Ofiara nie dosc , ze jest poszkodowana to jeszcze z dzieckiem ma uciekac ? Ike czy ty masz dobrze w glowie?

a gdzie jest powiedziane , ze autorka nie ma zawodu .Ma male dziecko , wiec chyba normalne , ze sie nic opiekuje.Tak naprawde do 3 lat mama powinna z dzieckiem byc w domu. To ojciec w tym czasie powinien zapewnic byt rodzinie , bo mama jest przy dziecku. Nie dosc , ze nie spelnia tych zobowiazan, to jeszcze niszczy kobiecie zycie .Nikt nie ma prawa tego czynic i powinien za to odpowiedziec karnie . Amen.

lepiej cos robic -oczywiscie .Ale to on ma wypierdalac z domu.Trzeba draniowi niebieska linie zalozyc i z urzedu bedzie wszczete postepowanie karne. Zalozyc sprawe o alimenty na dziecko i na siebie . Nie dac sie gnojowi.

tak naprawdę powinna miec macierzyński albo wychowawczy:P to na początek wystarczy:P jak sie chce mozna poradzić sobie i z małym dzieckiem ale trzeba chcieć ale nie masz dalej rację :D lepiej siedzieć na dupie i zyczyc komuś śmierci ps. a skąd wiesz ,że autorka nie jest typem lenia i facet moze ma dośc i dlatego jej wypomina?:P

no ba!:D zwłaszcza na siebie :D po co na siebie zarobić skoro drań ( ten sam, któremu życzy się śmierci :P) da:P

ja to nie wiem ludzie kombinuja pod górę.. rozwiedź się i po problemie.

w życiu się nie rozwiedzie to mąż jest zły jego pieniążki są cacy:P

32 lata osttani dzwonek zeby sobie rozwodka znalazla jeszcze kogos.

ike a dlaczego mialaby byc typem lenia ? Hmmm? Chyba nie lubisz matek wychowujacych dziecko . Nie wiem jaka jest autorka , ale to nie powod , by negowac wszystko co robi autorka ,wyrzucac kobiete z domu , dopuscic do sytuacji, ze dziecku nie ma za co kupic bulki.Juz samo to powinno byc karalne, bo dziecko mialo niezabezpieczone potrzeby fizjologiczne , jak jedzenie .Nie wazne, czy pracowala wczesniej , ma male dziecko , ktore nie chodzi do zlobka i przedszkola .Ona je wychowuje i siedzi z nim w domu .

skoro wszystko jest jego to z jakiegoś powodu tak jest znaczy, e nawet przed dzieckiem nic nie miała dlatego uważam, że jest typem lenia jak jej źle to niech się rozwiedzie skoro wcześniej pracowała to ma chociaż macierzyński dostanie alimenty jakaś zapomogę a dziecko nie jest wiecznie małe ale po co ? lepiej wygodnie żyć i znosić mężowskie docinki widać warte to wygodnego życia niż pokombinowania

Gość jjkk
nic nie rób,ja też męża nie nawidzę ,wypierdka jednego ale mój dobrze zarabia ,niczego mi nie wypomina ale ten ryj jego ...wolę przy nim byc niż miec pracę i ktos by mnie upokażał za marne 2 tysiaki miesięcznie.poza tym dotrzecie sie po 2 latach jest taki przełom.ja ze swoim jestem 12 lat

no i co do cholery z tego , ze jego ? Ma dziecko , wiec juz z racji tej nie ma prawa wyrzucac jej z mieszkania . Macie kobiety male mozgi , ze dajecie sobie wkrecic, ze to ofiara ma sie zwijac .Nie !!!To oprawca ma wynosic sie w podskokach .Jesli sie kobieta zdobedzie na odwage to gnoja usadzi, ze bedzie maly jak zuczek . Tego zycze autorce .Nie dajemy sie gnojom i nie uciekamy.To gnoje -won i jeszcze kajdany do szyi .Jak nie to komornik . Jak panu sie nie chce pracowac, to alimenty placa ukochani rodzice gnoja .Skoro takiego gnoja wychowali .I tak powina kazda kobieta zrobic z jajem . I sprawa karna za znecanie .I w zawiasy paragraf.

oprawca? facet babie wypomina kasę nie bije jej, nie piej , nie wyzywa a przynajmniej nić baba o tym nie pisze ofiara? chyba ofiara losu decydować się na dziecko nic nie mając i udawać, że zostaje z takim mężem też ze względu na dziecko leń śmierdzący narzekający:P o to chodzi , że normalna baba szybko by sonie z taką sytuacją poradziła

Gość Prawo w Polsce
nie jest po stronie ofiar , tylko po stronie oprawców , szczególnie jak ci mają plecy i dobrze wypchany portfel ! W wirtualu każdy mądry ale te wypowiedzi mają się nijak w konfrontacji z rzeczywistością!

nie mam zamiaru pisać o swoim życiu ale jestem żywym dowodem na to, że jak sie chce to można wszystko nawet posiadajac małe dzieci dlatego gardzę takimi babami, które wolą narzekać bo liczą po cichu mężowską kasę

Gość nckcmcm
Ike,jestes tepa czy udajesz? Po jednym poscie ogarnelas sytuacje? Gratuluje :D zenado,projekcie kafe od x lat. No life,rzeczywiscie jestes przykladem hahaha

ike byc moze ty chcialas tak postapic , jak postapilas .Mialas do tego prawo.Ale nie masz prawa gardzic kobietami, ktore nie chca, badz nie moga uciekac z domu.Czy dla Ciebie jak nie bije to nie jest oprawca .Nie oslabiaj mnie kobieto. Przemoc jest gorsza czasem psychiczna od fizycznej .Nie mozna tego w zasadzie porownywac .Owszem w Polsce ofiara jest slabo chroniona ,ale przy samozaparciu mozna duzo zdzialas . Ba nawet mozna zniszczyc takiego gnoja wiedzac w jaki sposob postepowac . Ale to juz temat nie na ta rozmowe.

wystarczy, że ty po moich postach wiesz o mnie wszystko:P nie chodzi o post w topiku bo widać że to zwykłe prowo takich blondi siedzących w portfelach mężów jest masa:P które nie mogą nawet sie odezwać bo nie dostaną na waciki:P

no to jeśli on dopuszcza się przemocy to niech laska nie marudzi na kafe tylko coś z tym zrobi:P ale po co ?

Gość ike zarabia cale 1500 i jest
w pelni samodzielna

ike do cholery czemu ty uogolniasz takie stwierdzenia ? Ze blondi a co cie to obchodzi , jakie wlosy ma .Moze miec i zielone .Sa zobowiazania i je trzeba wypelniac .On ich nei wypelnia tak , jak na glowe rodziny przystalo .Autorka nam nic nie pisze czy dziecko jest zdrowe, czy sie nadaje do zlobka, przedszkola , czy w tym miescie jest praca dla matki z takim maluchem , ile biora nianie .My tu nic nie wiemy.Ale wiemy jedno:ten facet nie spelnia roli meza , przyjaciela i opiekuna rodziny . I za to nalezy mu sie klaps . Gdyby ona zle opiekowala sie dzieckiem, zostawiala pod jego neiobecnosc samo w domu , dawno by sasiedzi zglosili do opieki spolecznej, strazy miejskiej , czy policji .Bardzo chetnie dziecko w Pl odbieraja rodzicom .Skoro tak sie nei stalo -znaczy ze dobrze wypelnia obowiazki matki , opiekujacej sie dzieckiem .Kumasz ike ?