Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka28.....

Czy wypada mi zaproponować?

Polecane posty

Gość Agnieszka28.....

Swojemu dobremu koledze .Wyjście na zabawe Choinkową by się dosiadł do nas do stolika ? Nie wiem co robic choc niby jezdzimy we dwoje razem na rózne imprezy ale jakos mi tak głupio.Wiem tez ze on sam nie lubi się praszac.a towazystwo z którym ja ide mu bardzo odpowiada .Ja nie wiem co robić by nie odebrał tego jako zaproszenia jako osobe towarzysząca :( Dużo o tym mysle .

Gość herrr
powiedz, ze grupa idziecie na jakas impreze i czy chce isc z wami (mow w imieniu grupy)

zabawa choinkowa :D No jak idziecie paczką to wypada ale zeby kobieta zapraszala na randke faceta to juz nie wypada. Sama sobie odpowiedz czym jest dla Ciebie to spotkanie i podejmij decyzje :)

Gość Agnieszka28.....
Własnie tez tak pomyslałam aby tak to załatwić.A tym bardziej wiem że i tak przyjdzie na zabawe zreszta jak zawsze i bedzie czekał aby go zawołac.Wtedy zawsze bez wachania przysiada się do mnie .dla mnie to troszkę dziwne ale on wie ze ja mam swoje stałe grono i zawsze w nim jestem a on zawsze mi go szkoda bo tak sam.

Gość Agnieszka28.....
smierc Napewno to nie randka tylko towarzystwo przy stoliku, tylko że ja znów idę praktycznie jako singiel w gronie samych par ale to nie istotne:P i on także dlatego wiem że i dla mnie było by to oki oboje bysmy czuli się lepiej nawet jako kumple

Gość Agnieszka28.....
Kurcze może lepiej nic nie bede mówić :( zostawie to tak jak jest