Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OMG zakochalam sie.

Masz faceta i kogos na boku?wejdz!

Polecane posty

Gość OMG zakochalam sie.

I opisz swoja sytuacje.Pogadajmy :) Ja jestem w zwiazku od 8 lat i poznalam kogos...byc moze zostanie moim kochankiem!

Gość ELE mele ale to jest
mam męża od 5 lat, ale razem mieszkamy od 18 lat. też kogoś mam. Już jest nawet moim kochankiem, ale nie wiem czy dobrze robię, bo jest dużo młodszy ode mnie.

Gość ELE mele ale to jest
Jednak chemia jest ogromna i durnieje po prostu chyba.

Gość wolna czy zajęta?
Też tak mam, kręci mnie koleś z pracy chociaż wiem że nie powinnam, ale to jest silniejsze. Pierwsza go zarwałam i rok już to trwa.

13 lat w związku i mam kochankę,młodsza ,ale niewiele,czy jest lepiej?o tak,tyle,że ona ma swoje sprawy ,co powoduje ,że kontakt z nia jest dośc rzadki i przez to rozłaka bolesna,a chce z nia coś stworzyć,bo coś jest...

Gość wolna czy zajęta?
Autorko! Jesteś? Mieliśmy pogadać!

Gość to ja pewnie zrobię boom
Mój kochanek jest 18 lat młodszy. Ale ryzykujemy obydwoje. Myślę żeby to zakończyc, ale ...

Gość OMG zakochalam sie.
My spotykamy sie od 4 miesiecy.Chyba sie zakochalam.Jest moim idealem...Nie spalismy ze soba jeszcze,bo nie bylo jak...On ma narzeczona;sa razem 9 lat.Zaczyna mnie meczyc to,ze ona go ma na codzien.Wiem,ze nie powinnam tak miec,bo w koncu tez mam narzeczonego,rodzine,ulozone zycie,ale jednak.Jestem cholernie zazdrosna jak o niej mowi :/

Gość OMG zakochalam sie.
Jest moja ostatnia mysla przed zasnieciem i pierwsza po przebudzeniu.szaleje za nim!ciagle o nim mysle.Co robicie,zeby wasi partnerzy nie dowiedzieli sie o tej drugiej osobie?ja mam dwa telefony,ale troche ryzykuje...

Gość to ja pewnie zrobię boom
Też mam ukryty telefon z wyciszonymi dźwiękami. ja z moim pracuję, więc trochę w pracy pogadamy a czasem wyjeżdżamy do kina, knajpki, a nawet do hotelu. mój tez ma narzeczoną i nie ma czasu wiele, ale jakoś sę da spotkac raz na miesiąc chociażby.

Gość OMG zakochalam sie.
A zastanawialiscie sie nad tym,zeby postawic wszystko na jedna karte i byc razem?chociaz to juz pewnie nie byloby to samo...

to czemu zatem się nie porozstajecie i nie potworzycie związków z osobami, które są waszymi kochankami? Dla mnie to jakiś absurd! Jeszcze nieco inna sytuacja jest z tymi, którzy mają dzieci - powiedzmy, że mają jakieś tam argumenty, żeby trwać w takim układzie, ale narzeczeństwa, które juz na wstępie się zdradzają ... No przecież to jakiaś błazenada po prostu :D

Gość OMG zakochalam sie.
Ja i moj narzeczony mamy dziecko...

Gość smierc lesbijkom i bi kurwom
autorka tematu to jebana kurwa i szmata

Gość problematycznaaaaaaa
podłe babska

Gość OMG zakochalam sie.
Tak,wiem,

Gość kochanka anka1
jestem od roku z mężczyzna/ mamy swoje rodziny dlatego trwamy w tym co stworzylismy, ale jednoczesnie chcemy byc razem.....wiele osób krytykuje takie osoby jak ja, a tak naprawde sa albo wchodza w takie zwiazki

"chociaz to juz pewnie nie byloby to samo..." Owszem :) już wiele razy to tu pisałam - niestety, my kobiety mamy tendencje do ubierania kochanków w zalety, których nie mają i ogołacania mężów (partnerów życiowych) z zalet, którymi naprawdę się odznaczają ;) czemu tak jest? No właśnie dlatego, że adrenalina, że zakazane, że rzadko, że inaczej, że nie mój ... i tak dalej. Kobiety, które nie mają tej świadomości po prostu duszą się w związkach, z żadnym facetem nie będą szczęśliwe, bo zawsze myślą, ze z tym innym będzie lepiej, piękniej ... Bywa tak, ale niestety dość rzadko

Gość OMG zakochalam sie.
Najgorsze jest to,ze ja go kocham.Bardzo.Strasznie chcialabym z nim byc,ale odwagi mi brak...

Gość wolnosc?po co wam wolnosc?
fin kurwo

Gość wewewewewwew
szczerze?żałosne kurwa, po chooya krzywdzicie swoich partnerów?? jaa pierdole zawsze sie mowi ze faceci ale baby to też niezłe kurwa hipokrytki ..fuuuuj. ps.jestem kobieta

Gość fyhjtyu7itkujthergfd
otwórzcie sobie firmę kościelną , będziecie ciągnąc od ludzi kasę i żyć jak królowie

Gość hyhyjk
kiedys odopiwedza za to, ludzie co zdradzaja , bedzie placz, zal i sie wszyscy odwrócą od was i tego życze wszystkim tym co w huja robia swoich małżonkow

Gość winelówka
chore... klaudka27 zgadzam sie w 100% wydaje Wam się ze sa idealni lepszi bo sa zakazani ,... jakby było odwrotnie i z kochankiem byscie tworzyły rodziny a z mezem sie spotykały to bym On Was tak krecił i mysle że musiał dość mocno jeśli zgodziłyscie sie na slub czy trwacie w tych zwiazkach ! Jestescie żałosnee .. facet zapierdziela na rodzine i na Was a to zwykłe suki ://

Gość gospodyni łożkowa ks nałoznika
poroże do nieba

Gość czy jest na sali lekarz
musze znikac ,ponieważ widzę ze gość jest złosliwy dla mnie i to tak jawnie i świadomie :) super z Bogiem!

Gość a wszystko to bo ciebie kocham
Nie poświęca się życia dla jednej miłości. to dana osoba ma byc szczęśliwa i nie ważne, czy to bedzie chłopak, narzeczony czy mąż lub kolejny mąż. Faceci s egoistami i my też się tego uczmy, a wtedy będziemty szcziwe i zagramy fair/