Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrozpaczona siostra!!

Powstrzymac brata!!!

Polecane posty

Dowiedzial sie, ze dziewczyna go zdradza i planuje zemste. Najgorsze jest to, ze on WIE i dalej sie spotykaja. Boje sie bo wiem ze on bedzie chcial ja na maxa upokorzyc za to. Mam nawet pewne przypuszczenia co ebdzie chcial zrobic jednak musze go powstrzymac, namowic zeby poprostu poszedl i zerwal!! On sie napalil na zemste:(

Gość radio z zielonym oczkiem
zemsta najlepiej smakuje na zimno napalenie sie na zemste jest zatem bez sensu

Gość Poduszka na igły
a do czego wg Ciebie brat jest zdolny? C zy może zrobić jej krzywdę? Na upokorzenie zasłużyła, ale oby Twoj brat nie dopuścił się żadnej przemocy fizycznej... Jezeli wg Ciebie może to być niebezpieczne to zwyczajnie wtrąć sie do tego i powiedz jejj wszystko, że Twoj brat wie..

Moj brat to aniolek w zyciu fizycnie nie skrzywdzilby kobiety. Obawiam sie, ze moze np nagrac ja nago i rozeslac to. Albo postarac sie nagrac jak np uprawia seks sz tym gosciem(chociaz to bedzie trudne) - cos takiego. Nie chce zeby tak sie skonczylo, niech zerwie z nia poprostu:(

Nie skrzywdzi jej jednak bedzie chcial ja bardzo upokorzyc bo czuje sie upokorzony

A po ile wy macie lat? 15? Czy jak? że się tak zachowujecię. A ty kobieto nie możesz pozwolić na to żeby co kolwiek jej zrobił, nawet nagrał. Wiadomo ona jest zerem, niech poprostu odejdzie z honorem a nie będzie się żnizał do jej poziomu. Chyba masz dziewczyno rozum nie masz 5 lat żeby nie wiedzieć to zrobić w takiej sytuacji.

Gość Poduszka na igły
A pomysl Autorko, czy zdrada i kłamstwo nie zasługuje na taki odwet? Twój brat też jest upokorzony... Tyle że nie publicznie. Myślę że powinnas dać spokój i jeśli masz pewność że nie zrobi jej fizycznie krzywdy, to pozwól jemu zemścić się po swojemu. Jeżeli nie miala odwagi żeby z nim zerwać i powiedzieć że jest w jej zyciu ktoś inny to zasługuje na mała zemste..

A wiadomo jaki dla niej był... Jak ją traktował? Tak dla was najlepiej niech ją nagra na golasa puści do neta a za parę dni znajdziecie laskę na sznurku w swoim pokoju... Kurwa tyle już tragedi było a ludzie nadal tacy pojebani...

On ma 22l jego dziewczyna 20 Chce go odciagnac od tego pomyslu, zeby poprostu zerwal

To dobry chlopak i ja dobrze traktuje jestem tego na 100% pewna. Spokojny charakter tylko czasami powinien sie wziac w garsc a on prawie sie poplakal jak dowiedzial sie ze go zdradza

Może i ma dobry charakter ale za grosz honoru, widać na coś dalej liczy , pewnie w całe nie ma zamiaru jej zostawić... Kolejny zakochany po uszy który wszystko wybaczy byle z nim była...

Autorko jeżeli do niego nic nie dociera to porozmawiaj z jego dziewczyna. Powiedz że wszystko on wie i że wypierdala z jego życia, i może przy okazji uważała na niego...

Gość femina nina
A jest na 100% pewny, że go zdradza?

pisalam ze on nic jej nie zrobi

Dostal fotke na iphona i widac jak sie caluje z jakims gosciem

To po co tu piszesz? Dziewczyno ty sama sobie zaprzeczasz! Najpierw boisz się że jej coś zróbi i piszesz o pomoc a teraz mówisz że nic jej nie zróbi. Weź dziecko lepiej idź już spać .

Oj pajacu przeczytaj co napislam. Powiedzialam ze nie zrobi jej FIZYCZNIE krzywdy.

Pogadaj z jego dziewczyna żeby dała mu spokój lub żeby zerwała z tamtym i przeprosiła twojego brata dając sobie do zrozumienia że tylko on nikt po za nim. Raczej ta jego dziewczyna będzie mu niewierna także lepsza opcja pierwsza czyli kop i dowodzenia. Pozdrów wybierają rozsądnie.

Gość haaaaaaasdfg
Ludzie cóz za intrygi!!!!!!!!!!!!111