Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiiii.

Po jakim czasie niebrania tabsów możliwa ciąża?

Polecane posty

Gość fiiii.

Po jakim czasie od odstawieni tabsów anty jest możliwość zajścia w ciążę?

Gość Jak tylko będziesz
miała owulację.

Gość zonaKraka
Od razu jest możliwość... zauważ że zawsze najpierw masz owulację, potem okres więc w sumie nie wiesz kiedy ta owulacja będzie nawet. Mnie tylko gin przestrzegał że bezpośrednio po tabletkach jest większe prawdopodobieństwo ciąży mnogiej, więc żeby 3 mce poczekać.

Gość Adelai*
1 miesiąc

ja znam przypadek, że dziewczyna zaszła zaraz po odstawieniu tabletek i urodziła dziecko z wodogłowiem... Jezeli planujesz zajsc w ciaze to odstaw je teraz ale zaczekaj przynajmniej pol roku... najlepiej za rok... żeby organizm sie wyczyscił...

zaszlam w ciaze w pierwszym cyklu po odstawieniu pigulek okres z odstawienia mialam.7 grudnia zaszlam w ciaze 21-22 , czyli 2 tyg po miesiaczce , a 2,5 po odstawieniu pigulek anty ;-) dziecko.4,5 mca ma i jest zdrowe ;-)

Ja odstawiłam na koniec kwietnia 2010,na początku sierpnia test wyszedł pozytywny.Dziecko poczęło się koło połowy lipca.

Gość do moniaaa
tepaku jeden,to ze dziecko mialo wodoglowie to nie bylo powodem odstawienia tab.anty. scyzoryk sie sam otwiera czytajac wypowiedzi lasek takich jak TY i twojego pokroju.