Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ........,,,,,,,l

2 OKRESY W JEDNYM MIESIACU, jak to mozliwe?!

Polecane posty

Gość ........,,,,,,,l

Jak w temacie. Ostatni okres miałam od 7 stycznia do 13 stycznia. Dzisiaj jest 24 i znów. Jak to możliwe, pierwszy raz mi się takie coś przydazylo. Wyprzedzając opinie, nie nie jestem w ciąży. Ostatnie 4 dni były dla mnie stresujące ale w życiu miałam dłuższe chwile większego stresu niż obecnie. Wysypiam się, choć w nocy mam problemy żeby zasnąć. Co moze być przyczyną, miała któraś z was tak samo?

Gość Miliana23
Wydaje mi sie że powinnaś sie przebadać bo to normalne nie jest,

Gość margooo9090
Może było wystarczająco stresująco , żeby organizm się przestawił. Ciężko stwierdzić.

Gość ........,,,,,,,l
Kurcze aż się zdziwiłam i to bardzo! Nigdy tak nie miałam. Kilka godzin pobolewał mnie brzuch tak jak na okres ale nie zwróciłam na to uwagi, bo tak czasami miewam. Po 11 dniach od zakonczenia znowu? 4 dniowy stres chyba nie spowodował by tego, chociaz nie wiem. Zadnych lekarstw nie bralam, nic innego nie jadlam, no moze troche mniej niz zawsze. Wysilku wielkiego tez nie mialam.

Gość the same choice
A ile masz lat... ja raz nie miałam 60 dni okresu a potem miałam za dwa tygodnie :/ ale to chyba normalne chodzi po prostu o reakcje organizmu... a może zażywasz jakieś leki ??

Gość margooo9090
jeśli nie miałaś nigdy wcześniej tak, ani Ci się nie powtórzy następnym razem to nie ma się co przejmować ;) jeśli by się to powtarzało, no to wniosek jeden co robić, no nie?

Gość ........,,,,,,,l
nie bralam zadnych lekow przez ten czas. Prawdopodobnie bylam przeziebiona lub mialam grype, bo przez tydz zle sie czulam, bylo mi simno, slabo, wszystko mnie bolalo ale to jakos od 10-16. Jesli bedzie sie to powtarzalo, to bede zmuszona pojsc do lekarza, tylko mam nadzieje, ze 7 lutego znow nie dostane :D bo ile mozna, co 2 tyg :/