Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pamietaj czego pragnie kobieta

Czy jest prawdopodobienstwo ze bede mama?

Polecane posty

witam wszystkie przyszle mamy ; ) sluchajcie mam problem. A wiec przejde do sedna sprawy. Okres powinien zaczac mi sie 26.01, dostalam wczesniej 4 dni. Co jest dla mnie dziwne bo zawsze mialam dzien w dzien wyliczone dni. A pozatym ten ''okres'' wyglada dziwnie. Raz sa plamy raz nie. Kochalam sie w dni plodne 2 razy z chlopakiem , stwierdzilismy ze dojdzie we mnie i tak zrobil. Dni plodne mialam od 05.01-13.01. A stosunek odbyl sie 05, 08. Po jakims czasie zaczelam sie zle czuc. Poranne mdlosci, ale nie wymiotuje, podbrzusze zrobilo mi sie jakby lekko twardsze, problem z wyproznianiem sie i bol glowy do tego Sennosc i okropne zmeczenie. Dodam ze test mialam zrobic jak spozni mi sie okres a tu niespodzianka. Czy moge sie spodziewac ciazy? ; )

hallo !! Jest ktos kto moze mi pomoc??

Gość chyba w snach
nikogo nie ma . dobranoc

Wyjasnilam dlaczego nie zrobilam testu. Czytac trzeba dokladnie. A chchaialam sie poradzic.

Gość chcesz wygądać jak ostatnia kr
a po co ci dziecko?

Gość ooonnnnaaaa
Wedlug mnie jest to bardzo mozliwe. :) jak Ci się skonczy okres/ plamienie to odczekaj ze 2 dni i zrob test.

Gość mhmhmhm
kolezanko wyzej dziekuje Ci bardzo za odpowiedz. Ale mam jeszcze pytanie. Czy jakbym byla w ciazy, to okres sie spoznia przeciez a nie przed czasem. A moze zna ktos przypadek ze kobieta w ciazy miala plamienie przed wyczekiwanym okresem?

Gość No nie wiem, nie wiem
Zamiast okresu moze pojawić się plamienie gdy jest się w ciaży:)

Gość mhmhmhm
W 1 dniu '' okresu '' krew leciala przez 1h, a teraz juz aby lekkie plamki widze.

Gość No nie wiem, nie wiem
Teścik zrób, bo prawdopodobieństwo jest spore :) A takie krwawienie moze się pojawić tyle ze jest dużo słabsze i występuje plamienie :) To się nazywa krwawienie implantacyjne :) i właśnie może się pojawić przed terminem okresu .

Gość mhmhmhm
Czyli prawdopodobnie moge sie nastawiac na to ze bede mama , dziekuje Ci bardzo. Jedna osoba ktora pomogla. ; )

Gość Moim zdanie to
w ciąży nie jesteś... Okres to okres...ja też nie raz miałam krótszy i słabszy.Mój ginekolog mówił,że każdy okres może wyglądać inaczej. Jeżeli chodzi o plamienia w ciąży-to wyglądają one inaczej.Jest ich malutko i mają kolor kawy z mlekiem. Jeżeli jest żywa krew,to jest to okres. Jeśli krwawienie żywą krwią pojawia się na początku ciąży(potwierdzonej)to trzeba się zgłosić do szpitala,bo jest to objaw poronienia rozpoczynającego. Dla świętego spokoju możesz teraz zrobić test i nie będziesz miała wątpliwości.Marsz do apteki:) Ale moim zdaniem wyjdzie 1 kreska...

Gość Skąd mam wiedzieć
czy to ciąża? :o Rentgena w oczach mam albo szklaną kule? Zrób test i się dowiesz.

Gość mhmhmhm
test zrobie jak ' to cos ' sie skonczy ; ) ale dzieki dziewczyny ; ) jednak objawy mnie niepokoja. ; (

hmmm... jak na moje oko to raczej nie ciąża. Ja jak zaszłam w ciąże to nie miałam najmniejszego plamienia (choć wiem, iż każdy organizm to indywidualna sprawa) chociaż z drugiej strony czytałam też, że to mogło być plamienie implantacyjne. Najlepiej wykonaj test albo idź na bete do szpitala. Wspominałas tez o mdlosciach. Watpie iz mozesz je odczuwac kilka dni po zaplodnieniu ja tez kilka razy myslalam ze mnie mdli jak myslalam ze jestem w ciazy ale uwierz mi ze tych mdlosci domniemamnych nie da sie pomylic z typowymi ciazowymi :D

Gość Ja w 6tc też
miałam niewielkie plamienie, dostałam leki na podtrzymanie i leżałam w szpitalu.

Gość mhmhmhm
Zrobie ten test, dla spokoju. Bo moze wkrecam sobie rzeczy ktorych wogole nie ma. A od mozliwego zaplodnienia 20 dni minelo. Dzialo by sie cos ze mna gdyby to byla ciaza?

Gość mhmhmhm
sa 2 grube kreski ; ) ; )

Gość mhmhmhm
dziekuje ; )