Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aoisnfvasnfvaksfnvlianvflkasfd

znowu chudne :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Polecane posty

Gość aoisnfvasnfvaksfnvlianvflkasfd

jestem chudy jak patyk, z trudem osiagnalem optymalna wage a teraz brakło apetytu. dzisiaj przez caly dzien kanapke, wczoraj nic, przed wczoraj zupke chinska, normalny obiad dwa dni wczesniej a przed obiadem dwa dni nic nie liczac wafelka. nie czuje glodu i w ciagu 11 dni spadlo 9 kilo. to nie zart, czuje sie bardzo zle, nie mam czasu na silownie a obzerac sie nie dam rady nawet zapominam o jedzeniu :( :(

Gość co to znaczy ?
zapominam o jedzeniu? jesz śniadanie, potem obiad a na koniec dnia kolację!!! i więcej nie chudnij to niezdrowe

Gość a cos wiecej
co ty wogóle zjadasz jakies same konserwanty E-tanty ,te zupki toc to najgorsza trucizna a wafelki zeby jeszcze suche ale pewno nie tylko z masa słodką

Gość jałowe rozumyy
a kogo to obchodzi! do lekarza

Szkoda że nie jesteś moim bratem ją dzięki bratu zaczęłam więcej jeść, a dlaczego bo wybrzydzalem a on mówił żebym chociaż zjadł do końca. Właśnie często tylko poczułem zapach i mówiłem że niedobre, chodź nawet nie próbowałem. Teraz jem to co daje energię, weglowodany ale zdrowa żywność nie fast fudy. Chodź na siłownię szybciej nabierzesz na masie. Dał bym ci wyciek szkoda że ktoś ciebie nie mobilizuje jak mnie mój brat. Jestem młodszy od niego, on chodził na siłownie wcześniej niż ja. Widziałem różnice między nim a mną. Dostałem motywację do działania, teraz już ćwicze na siłowni półtora roku i już mu dorównuje :)

Gość fatalaszek
podalabym Ci nazwe takich tabletek po ktorych nie musisz pamietac o jedzeniu...one same o nie wolaja..... ale nie podam bo spasiesz sie za bardzo