Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona xzxzxz

To trwa juz ponad rok.

Polecane posty

Gość zagubiona xzxzxz

Jest dla mnie bardzo dobry, moge na niego liczyc. Jedyny minus- nie chce zadnego zwiazku :( Interesuje się moimi problemami, zabiera mnie w rozne miejsca, mowi ze jest ze mnie dumny gdy cos mi sie uda, przychodzi do mnie, spi ze mna w jednym lozku. Ale zwiazek - nie. Bo nie potrafi bo to bo tamto.. A ja sie mecze z tym ciagle zyje nadzieja, ze w koncu bedzie chcialm, a on wciaz nie i nie :( Chce sie spotykac, chce zeby bylo tak jak jest ale nigdy nie powie mi ze mnie kocha bo to by bylo klamstwo a on nie chce mnie oszukiwac. Jednoczesnie mowi , ze jestem wyjatkowa dla niego, ze nigdy nikogo nie traktowal tak powaznie jak mnie . No i o co tu chodzi? Czy ja jestem az tak beznadziejna? :( dzisiaj mam wizyte u lekarza on pracuje, ale chce wrocic predzej i pojechac ze mna mimo ze moglabym pojechac z kims innym.. twierdzi ze zalezy mu na mnie a ja mam wciaz metlik w glowie, juz nawet po nocach mi sie to sni ;(

Znowu ...znowu koleś który chce zjeść ciastko i mieć ciastko. Może i jesteś dla niego wyjątkowa, ale się asekuruje - ma nadzieje, że pozna kogoś innego. Tak myślę. jakby kochał, to by powiedział, nie łudź się, jesteś przyjaciółką, nic więcej ;/

Gość dfvvvrdffv
pieprzy ci ze jestes wyjatkowa by macic ci w glowie bys z nim zostala jako kochanica, nic wiecej a Ty lykasz jak pelikan wszytsko co ci mowi i dajesz dupy a mu w to graj

Gość zagubiona xzxzxz
&7,,i - Wiem ze nie. No wlasnie jesli chodzi o seks. .. Zawsze mowi ze ewentualna ciaza to nie bylby problem ,raczej powod do radosci. Przy znajomych tak samo trzyma mnie za reke, przytula, caluje . Poznalam jego mame. No ale co z tego skoro jak tylko zaczne temat zwiazek to mowi - nie. Mowil ze probowal sie przekonac, ze sie staral ale po prostu nie potrafi i ze nie chodzi tu o mnie bo ja jestem wspaniala. Jakos nie wierze w to ;(

Gość zagubiona xzxzxz
jak kogos innego? Wszedzie pokazuje sie ze mna, mowi ze jakby mial byz z kims to bylby ze mna ale on nie potrafi z zadna:(

Taa nie potrafi ...jak spotka taką, w której się zakocha, to nagle stwierdzi że potrafi. Niestety. Prawdziwa miłość jest silniejsza niż strach. NAprawdę, myśl o sobie.

Gość zagubiona xzxzxz
i wiem ze nie chodzi mu o seks bo widze po nim ze czesto woli sie do mnie po prosu przytulic, dla niego seks nie jest jakims priorytetem. . No wlasnie za kazdym razem obiecuje sobie ze przestane nalegac na ten zwiazek, zeby zachowac jego przyjazn, ale zawsze pekam. i wciaz mam cicha nadzieje, ze w koncu on sam zechce ..

Gość zagubiona xzxzxz
pani masterova - wiec po co to wszystko?

Gość dfvvvrdffv
alez jestes glupiutkla, ile masz lat 15 by lykac tanie teksty??? ma cie po to by spedzac z toba czas bo nie ma nic lepszego do roboty a jak sie naprawde zakocha to z ta kobieta bedzie, nie ma zmiluj

Gość katherina5678
zerwij z nim i zobaczysz co zrobi.. jak bedzie się starał to znaczy że jednak kocha tylko cos mu siadlo na psychice, a jesli zero odzewu to lepiej nie tracic czasu. Powiedz mu ze go kochasz, i z kazdym dniem zakochujesz sie coraz bardziej ale wiesz ze on do ciebie nic nie czuje i tak naprawde nie jestescie nawet w prawdziwym zwiazku i ze musisz z nim zerwac bo potem bedziesz jeszcze bardziej cierpiec. daj mu tydz na przemyslenie a jak sie nie odezwie to sie pogodz ze cie nie kocha i nigdy nie pokocha

Gość siwannna
przykre to. w sumie albo ma jakies problemy psychiczne albo traktuje cie jako poczekalnie do czegos lepszego.

Gość rebel..
wiesz, dla swojego dobra skoncz to....oczywiscie naj[pierw z nim porozmawiaj, powiedz, ze nie mozesz tak zyc on nie chce zwiazku i zyjecie tak jak on chce, a TY??? bedzie bolało, bedziesz cierpiec, ale to przejdzie, a jesli z nim zostaniesz, zostanie takze ciagla niepewnosc, niespelnienie, zal...

Moja droga -zastanów się po co Ci to ???? Pokaż mu ,że nie jesteś "pieskiem" ,który za nim lata i zawsze jest . Sprawdz czy mu faktycznie zależy -nigdy nie powiedział ,że kocha ale mu zależy -zastanów się nad tym głęboko bo jakiś dojrzały facet to to nie jest -;) Moja rada -odpuść trochę ,wyjdz ze znajomymi ,nie miej dla niego czasu ,pokaż ,że też potrafisz się świetnie bawić bez niego -umów się z jakimś facetem -przecież ten Twój związek to związek " na niby" i poczekaj na rozwój sytuacji -jeżeli Mu zależy to zobaczy co traci i zrobi wszystko by być z Tobą , a jeżeli nie to chłopak Cie świetnie wykorzytsuje. POZDRAWIAM CIEPŁO

Gość zagubiona xzxzxz
nie nie mam 15 lat oboje jestesmy dorosli. Wiele razy probowalam to zakonczyc zawsze sie odzywal ale ja w koncu i tak pekalam i bylo znowu tak samo jak predzej. chyba jestem za slaba zeby skonczyc ;(

Gość zagubiona xzxzxz
Eh macie racje, wiem ze powinnam tak zrobic tylko zawsze w polowie sie poddaje. .

Autorko - nei wiem po co. Na pewno Cię lubi, na pewno jesteś dla niego ważne, nie neguję tego. Ale to jeszcze nie miłość. Facet jak kocha, to mówi, chce być kochany. Mam wrażenie, że on czeka na coś lepszego ...

Gość siwannna
ile on ma lat

Gość siwannna
a ile czasu tak spotykacie sie?

Gość siwannna
jak czesto w tyg, spotykacie sie? x moze zacznij chodzic na jakies randki? x rozumiem cie, bo jestem w identycznej niemal sytuacji, z tym ze ja umawiam sie na randki z innymi, bo czuje, ze on robi to samo.

Gość rebel..
no wlasnie czeka na cos lepszego...a poki co jestes Ty

Gość zagubiona xzxzxz
on 26 , spotykamy sie od roku i 3 msc. mam ta cholerna nadzieje wolalabym pozbyc sie wszelkich uczuc i miec swiety spokoj. No ale nie umiem tak choc tyle razy probowalam

Gość zagubiona xzxzxz
kilka razy w tygodniu. weekend praktycznie zawsze razem . Nie wiem czy spotyka sie z innymi tak jak ze mna wiem ze ma kolezanki ale mowi mi ze to nie to samo co ja ze to calkiem inne relacje.. Eh ;(

Gość rebel..
autorki nigdy nie bedziesz szczesliwa z nim... przerabiałam 'zwiazek bez zwiazku', to jest dobre na krotka mete, potem tylko boli coraz mocniej...

Gość zagubiona xzxzxz
wiec po co robic cos takiego? czy mozna byc az takim dupkiem>?:(

Gość siwannna
Kilka razy w tygodniu plus weekend? Niezle. To u mnie wyglada to inaczej, ale tez pracujemy czesto po pracy. Choc u niego to nie jest tak, ze nie moze sobie tego ustawic inaczej. Jestem pewna na 99%, ze on spotyka sie z innymi, i jak spotka wlasciwa to mnie kopnie w dupe. Lub ewentualnie ja jego. Jest to bardzo zalosne zachowanie zarowno z jego jak i mojej strony. zdaje sobie sprawe. prawda jest taka, ze ja tez mam nadzieje na zwiazek z nim. ale czuje, ze nie ma na to szans.jesli tylko spotkam kogos kto naprawde bardzo mi sie spodoba itd. to spotkania z moja nadzieja ogranicze.

Gość siwannna
Podejrzewam, ze jestes mlodsza od niego? My jestesmy sporo od was starsi, bo po 30.