Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniulat

jaki laktator ???

Polecane posty

Gość aniulat

Cześć dziewczyny! Powoli zaczynam szykowac wyprawke no i utknęłam na wyborze laktatora. W grę wchodzą dwa modele ręczne AVENT i Tommee Tippe . Początkowo myślałam o TT gdyż posiadam juz butelki z tej firmy no ale teraz już sama nie wiem. Jakie macie doświadczenia z w/w laktatorami? Dodam że moje piersi nie są za duże - który według Was lepiej się spisze przy małych piersiach?

Gość mummy-to-be
dla czego do dupy? ogólnie jest chwalony i tez byłam na niego prawie zdecydowana ... uzasadnisz swoją ocenę?

miałam laktator aventu i próbowałam go używać. jak poszłam z nim do poradni laktacyjnej to kazali mi się go pozbyć i nabyć Medelę. kupiłam Medelę i różnica ogromna. dużo łatwiej i szybciej ściągał pokarm

Gość Avent ma bardzo
dobre opinie. Jeśli laktator będzie Ci potrzebny tylko sporadycznie aby pozbyć Cię nadmiaru mleka w piersiach to wystarczy Ci nawet najtańszy z apteki. Jeśli zamierzasz wrócić do pracy to lepszy byłby elektryczny.

Gość aniulat
a czy przy doborze laktaora wielkosc piersi ma tu jakies znaczenie? czy raczej laktatory sa dostosowane do kazdego rodzaju piersi ?

Gość mummy-to-be
ale ręczny Medeli? też się nad nim zastanawiałam

mummy-to-be - tak, miałam ręczny medeli ;) aniulat - nie wiem, raczej nie ma znaczenia wielkosc piersi

Gość aniulat
no ja mam nadzieje ze wielkosc piersi nie ma tu znaczenia... a czy któras z Was miała kontakt z laktatorem Tommee Tippee ?