Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosząca o pomoc

umowa na zastępstwo

Polecane posty

Gość prosząca o pomoc

Mam pytanie w sprawie umowy na zastępstwo. Ostatnio zaczęłam pracować w Państwowej firmie na umowę na zastępstwo. Moja poprzedniczka jest w ciąży i najprawdopodobniej wróci dopiero za 3 lata. W zawiązku z tym mam pytanie. czy obecna moja umowa na zastępstwo może zmienić się na umowę o pracę? Zaczynam z mężem starać się o kredyt na mieszkanie, więc sami rozumiecie, że będę bardziej wiarygodna dla banku z umową o pracę niż na zastępstwo. Z góry bardzo dziękuje za odpowiedz.

Gość prosząca o pomoc
po macierzyńskim idzie jeszcze na urlop wychowawczy.

Gość mummy-to-be
nie ma raczej takiej opcji umowa na zastępstwo to umowa na zastepstwo

Gość efsgtghergh
może się zmienić jeśli pracodawca będzie chciał zatrudnić na umowę o pracę sama się nie zmieni

Gość mummy-to-be
takie rzcezy jak. 3 letnia nieobecnośc w pracy i powrót na ciepłą posadkę tylko w budżetówce :O te wszystkie reformy typu wydłużenie urlopu itp. też tylko na 'państwówek'

Gość prosząca o pomoc
No właśnie o to mi chodziło:) czy pracodawca może zmienić mi tą umowę:)

na umowe o prace moga ci zmienic wtedy gdykiedy ona sie zadeklaruje ze nie wraca wogole do pracy. Ty masz umowe na zastepstwo wiec lepiej dla pracodawcy jak zajdziesz w ciaze nie bedzie ci placil macierzynskiego .

Gość pitu pitu aż do świtu
raczej nie zamienią ci umowy z zastępstwa na umowę o pracę. dostaniesz na 3 lata taką i już, no chyba, że potrzebują kolejnego pracownika, który ucieknie im na ciążowe. mam w pracy, aż 3 dziewczyny z umową na zastępstwo.