Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Liiiiiinaaaa

B艁AGAM O POMOC !!!!!!!

Polecane posty

Go艣膰 Liiiiiinaaaa

Witam. Mam 15 lat i do艣膰 du偶y problem z pochw膮. Mam napuchni臋te i podra偶nione wargi sromowe przez co nie mog臋 sika膰. jest to taki b贸l 偶e powstrzymuj臋 si臋 od sikania ju偶 2 dni. By艂am z mam膮 u lekarza og贸lnego zapisa艂 mi ma艣膰 clotrimazolum tabletki 偶urawin膮 i kaza艂 kupi膰 p艂yn do higieny intymnej z kwasem mlekowym. Wszystko kupione stosuje ju偶 3 dzie艅 ale nie ma 偶adnej poprawy. Czyta艂am na innych forach o ok艂adach z sza艂wii i rumianku, nic nie pomaga. Macie mo偶e jakie艣 pomys艂y bo ja ju偶 naprawd臋 nie wiem co robi膰. z g贸ry dzi臋kuje za wszystkie odpowiedzi. Chcia艂am r贸wnie偶 doda膰 偶e wizyta u ginekologa jest mo偶liwa dopiero w poniedzia艂ek.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 rtrtrtrtrtr
adsadsa czytaj ze zrozumieniem!!!!!! Jest napisane kupi膰!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dcfvgbhnjm,mnbv
adsadsa KUPI膯. Ja pierdziele. Do szko艂y albo do okulisty WON! Autorko zr贸b sobie nasiad贸wk臋 z rumianku. A mo偶e masz uczulenie na jaki艣 kosmetyk nowy np. 偶el pod prysznic? Nie zmienia艂a艣 ostatnio proszku? p艂ynu do p艂ukania? a mo偶e masz jakies nowe majtki z uczulaj膮cego materia艂u?

Udost臋pnij ten post

Czyta膰 nie umiem hahahaha :D A wracaj膮c do tematu to nie wiem jak Ci pom贸c ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Liiiiiinaaaa
dcfvgbhnjm,mnbv w艂a艣nie ostatnio kupi艂am sobie nowe majtki w reserved pono膰 100 % bawe艂ny. Kiedy zacz臋艂am je nosi膰 pochwa zacz臋艂a mnie sw臋dzie膰. ca艂y czas drapa艂am drapa艂am i wysz艂o jak jest. Spr贸buje z t膮 nasiad贸wk膮 mo偶e pomo偶e.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kto艣 tu czytac nie potrafi
:o autorko moge ci poleci膰 jeszcze nasiad贸wku z kory d臋bu. moze to co艣 da:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 raknieboraki
di ginekologa idz. co ci rodzinny poradzi? pewnie nigdy nie bylas. da ci jakies glubulki dopochwowe i przejdzie. moze masz grzyba? tak czy siak, nie jest to normalne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grdge
kup w aptece vagical (globulki) i wkladaj jedna rano i jedna wieczorem, smaruj ta mascia, myj sie raz dziennie wieczorem plynem do intymnej, nie nos sztucznej bielizny, nie drap chocby nie wiem jak swedzialo i za kazdym razem jak sie tam dotkniesz myj rece :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rtrtrtrtrtr
kup w aptece mas膰 nagietkow膮 i smaruj kilkakrotnie- gwarantuje pomoze :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wrz贸d
a majtki i tak produkowane w chinach.... oboj臋tne w jakim sklepie kupi艂a艣, wszystkie ciuchy z Chin opr贸cz szkodliwych substancji zawartych w barwnikach i plastykowych elementach , s膮 nas膮czane substancj膮 na zatrzymanie rozwoju grzyba :) wszystko trzeba PRA膯 zanim si臋 za艂o偶y na dupink臋 :)

Udost臋pnij ten post