Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sentee

wrażliwe zęby w 5/6 tc

Polecane posty

Gość sentee

zauwazylam ze moje zeby sa ostatnio bardzo wrazliwe na zimne/cieple napoje czy ktoras z was miala takie objawy w ciązy? czy to moze byc zwiazane z moim stanem?

Gość jeśli faktycznie jesteś w ciąż
y a nie tylko przypuszczasz to być może zaczęło się ich odwapnienie a nie nadwrażliwość. Mnie w ciąży strasznie zęby zaczęły się psuć i prawie cała ciążę przesiedziałam u dentysty :( Bo "objawem" ciąży to na pewno nie jest :D

Gość sentee
to mnie zamrtwiłAŚ:o

Gość szafa z prastyku
A tam od razu odwapnianie. odwapnienie to moze byc wtedy,jak juz tego wapnia sie troche spozytkowalo na budowe koscca dziecka,a nie w stadium,gdzie dziecko to ledwie miesna kulka. W ciazy czesto sie ma jakies historie z dziaslami i to z powodow czysto hormonalnych wiec moze to stad.

Gość . Mama dwójki
Dla pewności idź na kontrolę do stomatologa.

Gość szafa z prastyku
Jestem w koncowce drugiej ciazy i zeby w ogole nie uciepialy jak do tej pory. nawet dziasla to ledwie ze trzy razy krwawily,a ogolnie dziasla mam raczej slabe. jak masz problem to najlepiej spytaj dentysty

Gość szafa z prastyku
Jestem w koncowce drugiej ciazy i zeby w ogole nie uciepialy jak do tej pory. nawet dziasla to ledwie ze trzy razy krwawily,a ogolnie dziasla mam raczej slabe. jak masz problem to najlepiej spytaj dentysty