Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuckthis

pozwolić mu iść na impreze ?

Polecane posty

Gość fuckthis

Jestem z chłopakiem rok. Do tej pory zazwyczaj chodziliśmy razem na imprezy w większym gronie, jeśli chodziło o babski wieczór albo sami faceci to oddzielnie. Ogólnie nie mieszkamy razem, przed feriami mój chłopak był chory, odwiedzałam go codziennie , jednak sama na co dzień nie miałam nic do roboty bo zawsze spędzaliśmy każdy dzień razem, Koleżanka zaproponowała się przejść na imprezę , chciałam iść. Zapytałam się mojego chłopaka czy nie będzie mu to przeszkadzało, oczywiście w planach nie miałam picia czy czegokolwiek bo nie miałam ochoty, chciałam po prostu się przejść żeby nie siedzieć w tym domu. W tym tygodniu jego przyjaciel wystawił go dla innych znajomych a potem zaczął przepraszać i zaproponował nockę u niego gdyż ma wolną chatę przez dłuższy czas. Miała przyjść jego dziewczyna, (która znam ale jeszcze przede mną pisała do mojego chłopaka) i kilku kolegów i zaprosił mojego chłopaka ze mną. Zazwyczaj mój chłopak siedzi u mnie nie dłużej jak do 20:00 , wczoraj się zdziwiłam trochę jak zadzwoniłam do niego o 22 a on siedział u tego przyjaciela swojego ze znajomymi i nic mi nie powiedział... Z paru powodów nie chce dzisiaj iść na tą nockę, po prostu nie mam ochoty i chyba mu tak powiem, że nie idę. Uważacie że powinnam mu zabronić ? Czy mu wogóle wypada iść beze mnie? Jeśli powie, że pójdzie tako posiedzieć z nimi to jak powinnam postąpić? Co powinnam powiedzieć mu wtedy ?

Gość fuckthis
jesli chodzi o ta impreze przed feriami to jednak nie poszlam bo zrozumialam ze nie wypada a jednak mi pozwalał

Wybacz ale zachowujesz się jak małe dziecko.Ile masz lat,że takie masz problemy?Nikt nie jest niczyją własnością,należy przede wszystkim do siebie i zrobi to,co sam uważa za stosowne.Nie masz prawa mu zabraniać zabawy czy spotkań ze znajomymi bo Ty masz focha,nie masz ochoty czy głowa Cię boli...

Gość bambarryla147
a ty masz ile lat? 15? Bosz, nie masz ochoty, ale bez przesady, zeby on nie mogl do kumpla isc na mala imprezke.....

Gość fuckthis
no dobra może to zwyczajna zazdrość i strach , że się powtórzy taka sama sytuacja jak z moim byłym który też tylko się przeszedł na impreze i miał zamiar tylko posiedzieć a potem dowiedziałam się, że się przespał z inną a on to potwierdzil jak by nigdy nic.

Gość sontags
''Bosz'' i wszystko jasne gówniara doradza gówniarze :)

To nie znaczy,że każdy facet jest taki sam.Poza tym Twoje lęki nie powinny się odbijać na Twoim mężczyźnie.Dodatkowo jak facet chce zdradzić to idąc wyrzucić śmieci zajdzie do sąsiadki i się z nią prześpi...Albo jest zaufanie albo nie.

Gość fgdkiwnhdwqdf
ty zostan on niech idzie. Zachowasz twarz i klase. Jesli powtorzy sie to co z twoim ex to przynajmnie szybko sprawe zakonczysz i na debila czasu tracic nie bedziesz.

Gość fuckthis
ja go kocham , on mnie też , więc raczej nie powinno się powtórzyć, ale od tamtej pory został jednak ten mały niepokój,tym bardziej postanowiłam z nim , że wszystko wspólnie postanawiamy i wspólnie się bawimy , żeby nikt nie czuł się nie pewnie a tu pisze mi, że jeśli nie pójdę to sam najwyżej pójdzie.

Gość sontags
a co ty w ogole masz do pozwalania?

Gość sontags
i dobrze robi, to twoj problem ze masz jakies schizy. skoro jego dziewczyna nie chce z nim isc bo tak to ja mu sie wcale nie dziwie.

Gość fuckthis
dodam, że ten cały jego przyjaciel to taki fałszywy, tyle razy u mnie zamoczył dupe. a kiedy moj chlopak sie wkurzyl na niego a ten zaczal przepraszac i zaproponowal nocke to ten od razu CZEMU NIE..