Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zqq

Let's stay fuck freinds

Polecane posty

Spotkajmy się o 10. Praca nie ucieknie, wszystko można załatwić... Nie możemy wyłączyć telefonów, ale wyciszone powiadomienie o przychodzących mailach nie będą tak bardzo odrywały naszej uwagi. Za godzinę, oparci o poduszki przy wezgłowiu łóżka spokojnie sprawdzimy, kto się do nas dobijał. Odpiszemy na najważniejsze wiadomości, pozwolimy skórze wyschnąć... Ale wcześniej będziemy się pieprzyć jak zwierzęta - brutalnie, mocno, do zatracenia... Zliżesz smak swojej cipki z moich warg i podzielisz się moją spermą w łapczywym pocałunku. Trzymając w garści twoje włosy, przygniotę twoje ciało do łóżka i zgwałcę je za twoim zdradzieckim przyzwoleniem. Wypieprzę pizdę, tyłek i usta... a kiedy skończę... Kiedy skończę, naciągnę na nasze mokre ciała brzeg narzuty... okryję choć odrobinę nasze mokre ciała, a kiedy złapię oddech pocałuję cię jeszcze raz. Gdy uspokoi się oddech, napijemy się wody z szafki przy łóżku... Opowiesz mi o tym tygodniu, o rzeczach o których nie masz komu powiedzieć. A ja wsłucham się w głos kogoś, kogo mam ochotę z ciekawością posłuchać. Całe szczęście, choć mamy różne życia, pasje i problemy, potrafimy odnaleźć się przez te kilka godzina raz na jakiś czas i czuć się przy sobie bliżej, niż wśród ludzi z którymi spędzamy większość życia.

Gość Dobry Anioł
my jestesmy umówienie juz w ten poniedziałek ;)

U mnie jest za dwadzieścia piąta, mogę na 10 być.

Gość Siódme Niebo
Wiem kusicielko i już się doczekać nie mogę tego poranka kiedy wreszcie będę mógł Cię rżnąć jak dziwkę, tak jak lubisz. Mocno, od tyłu, nie zważając na Twoje protesty. Pieprząc Cię do utraty tchu, Twojego, do kolejnego orgazmu, czekając aż będziesz bliska omdleniu, wtedy się na Ciebie spuszczę, na cycki, na buzię, do ust...

Gość Dobry Anioł
i nie od 10 ale conajmniej od 7 :P

Gość Siódme Niebo
Od 6 palcówka i lodzik, a od 6.30 od tyłu, przed lustrem :classic_cool:

Gość Dobry Anioł
pobijamy rekord orgazmów?:P a potem rozmowa z papierosem tuż po i winem tuż przed ;) i błogi krótki sen:P

Gość Siódme Niebo
Exactly :)

A wy znów o seksie. Bracia, Siostry, trochę wstrzemięźliwości. A jakby tak Ciebie autorze ktoś złapał za kark, przycisnął łeb do zimnej terakoty, spojrzał w oczy i powiedział: teraz się tobą zabawię Dziwko! I napluł wprost do twoich posłusznie otwartych ust, a potem między twoje posłusznie rozwarte pośladki i posiadł niedelikatnie zagłębiając się w Twoją szparę zimnym, lateksowym penisem, to inaczej byś śpiewał, co?

,,Wypieprzę pi**ę, tyłek i usta...'' :O:O:O wypieprzaj to ty sam, razem ze swoim palanciarstwem! :O

Dziecko obudzilo sie z wzwodem i nie wie Co ma z tym zrobic, postanowilo napisac tu gdzie znajdzie zainteresowanie a powtorzenia w tekscie oznaczaja, ze jego mysli Sa niejednostajne. Pewne jest,ze chcialby w przyszlosci isc do pracy :D

"Odpiszemy na najważniejsze wiadomości.." :D:D fikcja powinna mieć sens malutki:P

Gość neii_nei
No nie wiem jak wy, ale ja chyba kiedyś spróbuję napić się wody z szafki przy łóżku. Picie ze szklanki jest takie pospolite! :classic_cool:

Gość mnieeeetek
o jejku, masz a pd'a?

Gość Be polkte
Mnieetek nie smiej sie ;)

Gość Uwielbiam!!
A mi się spodobało.. Zwilgotniałam..

Gość Uwielbiam!!
Właśnie tego potrzebuję, dzikiego, namiętnego sexu.. Takiego jak opisałeś

Uwielbiam? A czy zdajesz sobie sprawę, że będziesz suką, która spełnia zachcianki Pana? A Pan może zechce pożyczyć cię innemu Panu? Jesteś na to gotowa? :P

Gość Uwielbiam!!
Tak, na to liczę;)

Czyżby wyrafinowana suka się zaplątała? Mmm. :)

Gość Uwielbiam!!
Dziś jeszcze mogę. Jutro wraca mąż i znów będzie zwyczajnie.. Dziś grzeszymy!