Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowy koktajl #

Jak zwrócić na siebie jego uwagę?

Polecane posty

Gość malinowy koktajl #

Witajcie. On w tygodniu pracuje, jak wraca to niby się przywita, ale zaraz idzie grać na komputerze, ok. 23 kładziemy się spać, ja jeszcze przez dobrą godzinę leżę i płaczę. Mam już dość tego, że on się tak zachowuje :/ Dzisiaj pisał mi trzy razy sms-y, dlaczego jestem smutna, już mi się nie chce tego tłumaczyć, przecież mówiłam, co jest nie tak... Jak się spytał, co mi może pomóc, to powiedziałam, że chcę, żeby znowu zwracał na mnie uwagę, odpowiedział "dobra kotek", ale nie wierzę, że to się zmieni, w zeszłym tygodniu też o tym rozmawialiśmy i nic. Zorganizowałam wyjście do kina, to był foch, że wydałam pieniądze. Na seansie niby było ok, ale potem znowu to samo... Co zrobić, żeby wybić mu z głowy ten komputer? Wyszłabym z domu, ale jest zima, więc nie mogę siedzieć w parku na tym mrozie, znajomych dużo nie mam.

Gość Annnnette
Ryczysz w poduszkę, zamiast z nim porozmawiać? :o

Gość Ssijmalasciagnij
Obciongnij mu i polknij sperme

Gość malinowy koktajl #
Rozmawiałam, tyle że to nic nie daje. Powiedziałam, że chcę spędzać więcej czasu razem, to się przeszliśmy do parku na jakieś 40 minut. Następnego dnia nawet nie wymieniliśmy żadnego pełnego zdania...

Gość a po co ty z nim
w ogóle jesteś? :o

Gość moze ko....
moze kogos ma i bajerzy sie na komp...

Gość ale ta dzisiejsza mlodziez
ma problemy zalosne:O

ja zepsułabym ten komputer, ale tak inteligentnie, zeby sie nie zorientował, ablo postawiłabym ultimatum...albo komputer albo ja

Gość usagi_tsukino11111
a co jej to da że zepsuje komputer? wtedy facet będzie miał zły humor i skupi się na naprawie albo kupnie nowego. co on robi na tym kompie? gra w jakąś gre? możesz spróbować pograć z nim.

Gość Na uwagę trzeba zapracować.
..przegrałaś z komputerem...jak chcesz mieć fajnie to wejdź w związek lesbijski...nie jesteś przygotowana do związku z facetem a co dopiero z mężczyzną......nie atrakcyjna jesteś.....lalunniu