Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerowawana mama

Natrętna dziewczyna syna

Polecane posty

Gość zdenerowawana mama

Już sama nie wiem co mam robić. 1,5 roku temu syna poznał na imprezie pewną dziewczynę,a ta się przyczepiła jak rzep do psiego ogona . Zaczęła nas nachodzić non stop! Dziewczyna ma 23 lata i 2 letnie dziecko . Już na pierwszy rzut oka widać,że nie jest to typ spokojnej dziewczynki. Faja w gębie, piwko prawie codziennie , wyzywający dosyć sposób ubierania się. Najgorsze jest to,że gdyby mogła siedziałaby u nas dzień w dzień. Po miesiącu przyniosła swoje papcie, swój kubek - jednym słowem zadomowiła się ! Jest to pierwsza poważna dziewczyna mojego syna . Do tego ta dziewczyna kompletnie nie zajmuje się dzieckiem ! NIC ! Robi wszystko z przymusu. Wszystko robi za nią mama ! Nawet na spacer nie chce z nią wychodzić .... Prosiłam ją żeby zajęła się małą bo jej potrzebuje ,żeby ją do nas czasem przyprowadziła i na moich prośbach się skończyło. Ostatnio miała próbę samobójczą bo syn zerwał z nią. Nie chce z nią być i widzi ,że nic z tego nie będzie bo ona jest niestabilna emocjonalnie. Myślałam,że po tej tragedii syn da sobie spokój... A jednak nie ! Ona znowu zaczęła przyłazić mimo,że mówiłam o zakazie spania !!! Dałam jej ultimatum. Albo zmądrzeje i zacznie zajmować się dzieckiem albo WYNOCHA. Nie minęło 3 dni i znowu przylazła spać. Nie mam już siły, mąż pracuje w Hiszpanii i jestem zdana tylko na siebie. Syn jej tłumaczył ,ale jak grochem o ścianę.Ta dziewczyna nie ma żadnych zasad moralnych... a syn chyba boi się znowu z nią zerwać myśląc,że zrobi coś jeszcze gorszego niż próba samobójcza , CO MAM ROBIĆ??????

Gość wredniucha10
to on jej nie chce a ona przychodzi do was i wchodzi mu do łóżka??? - normalni jesteście??? - jak przyjdzie następnym razem zadzwoń na policję, zgłoś najście i porzucenie dziecka!

Gość 654654654654646
powiedz babiszonowi co o niej myslisz. oddaj w reklamowce jej rzeczy i wiecej jej nie wpuszczaj do domu.

Gość martynka333
a moze wartoz jej rodzicami porozmawiac?i powiedziec o probie samobujczej???moze sie wystraszy rodzicow;)