Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adrianna-poszu

Poszukiwania piosenki!

Polecane posty

Witam serdecznie, bardzo proszę o pomoc w znalezieniu piosenki. Niestety nie znam tytułu, wiem tylko, że dwa wersy szły jakoś w ten sposób: ...movio movio movio barry/bady/body give me give me give me say... Napisałam tak jak pamiętam, nie wiem czy poprawnie. Piosenka jest w stylu techno, była "modna" w 2009 roku. Ostatnie słowa każdego wersu były jakby wykrzykiwane. W teledysku był charakterystyczny moment gdzie kobiety klepią się po tyłkach. Jeżeli ktoś kojarzy taką piosenkę bardzo proszę o pomoc w jej odnalezieniu. Nie daje mi to spokoju, już od dwóch tygodni. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam, A

Niestety też nie, bo to była bardziej z gatunku techno z wstawkami słownymi: move your, move your move your body, give me give me give me wow. Ciężko mi to odszukać, bo nic więcej nie wiem. Dzięki za propozycję. Jeżeli coś jeszcze CI się nasuwa to czekam :)

A zobacz może na www.toster.pl - w dziale muzyka i teledyski - ja tam nieraz znajduje to czego szukam

Gość TillIColapse
dj magick get down

Niestety nie ma nigdzie. Na chwilę obecną włączyłam pół rodziny i znajomych do poszukiwań i nadal nic. Ta piosenka stała się moją obsesją. Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Jeśli ktoś ma jakiś trop jeszcze, czekam.