Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poprostunieswój

chorobliwy kompleks..

Polecane posty

Gość poprostunieswój

Witam. Mam na imie Grzegorz mam 21 l. Jestem wysokim ciemnym blondynem o błekitnych oczach..moj problem polega na tym ze jestem chudy jak patyk..a jem mnostwo..co dziwne zawsze tam jakies powodzenie miałem..ale przez to ze wydaje mi sie ze wygladam jak szczapa trace pewnosc siebie..wstydze sie swoich rak i nog bo sa chude..moze kogos to smieszyc ze chlopak w moim wieku tak sie zali na babskim forum ale to moj kompleks. od zawsze.. dlaczego nie moge tyc...

Gość toooo
idz na silownie

Gość minipizza
podobno kaszki dla dzieci tuczą, spróbuj jeść codziennie na śniadanie, no i oczywiście kluski, makarony, placki, wszystko co z mąki. a badania jakieś miałeś? bo mój kolega też chudziutki i miał anemię. a rodzice jakiej postury są? też szczupli?

Gość poprostunieswój
do tego mam siurka jak gąsiennica :(

Gość poprostunieswoj
rodzice i rodzenstwo tez szczupli..cwicze ale to mi daje wiecej sily ale nie buduje mnie. a co do anemi mialem kiedys ale juz nie mam bo robilem badania a co do podszywow nie robi to na mnie wrazenia.

Gość prosisz i masz
W jednym z nw. linków znajdziesz temat "Obciążenia w treningu sportowym" gdzie jest podana metoda na przyrost masy mięśniowej. Powodzenia. Po kilku miesiącach napisz o efektach, adres na vademecum. Notabene, nie ma leków/sposobów cud na zdrowie, ładną sylwetkę, zatem jedyną radą, to realizacja 5. punktów : 1.prawidłowe odżywianie, postudiuj dokładnie t. „Chudnij bez wyrzeczeń, „Zasady dietetyczne, W walce z chorobą i w profilaktyce należy wzmocnić organizm prawidłowym odżywianiem - najlepiej dietą surową warzywno-owocową http://www.wellness.pijnazdrowie.pl/artykuly/jedzenie_ma_znaczenie/ http://www.youtube.com/watch?v=sNcF_f5sdoo 2.wysiłek fizyczny-rekreacyjny na poziomie potu i sauna sucha raz/tydz. To i wiele innych wiadomości znajdziesz pod linkiem: WWW.vademecum.zdrowia.prv.pl & WWW.lechrk.republika.pl 3.higiena w pełnym tego słowa znaczeniu 4.pozytywne nastawienie psychiczne, w tym trening autogenny wg Mironskiego, szczegółowo postudiuj temat z www pn.STRES 5. systematyczne oczyszczanie organizmu z toksyn, tu masz linki do filmów http://www.gerson.yoyo.pl/film.html http://www.youtube.com/watch?v=YsT6qNk8_qQ&fe ature=related http://www.vismaya-maitreya.pl/naturalne_leczenie_lewatywa_-_jak_to_zrobic_cz2.html

Gość no bo sprawa nie taka latwa
to juz nie sebastian lat 23 a grzegorz 21?:classic_cool:

Gość poprostunieswoj
dziekuje za odp. nie nie jestem sebastian...

Gość met. z www
W ćwiczeniach o charakterze statycznym obowiązuje zasada: ciężar , seria, tempo powtórzeń, odpoczynek między seriami. I tak: przy ćwiczeniach na masę mięśniową: 3-5 serii na daną partię mięśniową, w serii 10 powtórzeń, ciężar 75% możliwości lub tak duży, żeby w 10-tym powtórzeniu maksymalnie się zmęczyć. Tempo wolne, dla przekrwienia mięśni, by uzyskać efekt przyrostu masy mięśniowej. Między seriami odpoczynek aż do unormowania tętna i oddechu. Nie zatrzymywać podczas ćwiczeń oddechu! Podczas rozluźniania mm.("bieg jałowy" np. podczas opuszczania sztangi) nabierać powietrza do płuc a podczas pracy(wyciskanie sztangi) wykonywać wydechy.🖐️ GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG proponuję zaznajomić się z innymi zagadnieniami, gdyż same ćwiczenia to za mało.

Gość poprostunieswoj
a jakie cwiczenia i po ile powtorzen dodam ze do dyspozycji mam tylko sztange 30kg

Gość człowieku,
pisze jak krowie na rowie, do której klasy podstawufki Ty chodzisz?

Gość człowieku,
sorki, nie wiedziałem żeś taki nieobeznany/ciemny w ćwiczeniach kulturystycznych. Chuddść nóg zlikwidujesz przysiadami ze sztangą. Ciężar i ilość powtórzeń musisz obliczyć wg ww. tekstu. Bicepsy powiększysz ugieciami ramion wg podobnych obliczeń. Klatkę piersiową rozbudujesz rozpiętkami i wyciskaniem na ławeczce poziomej, po jakimś czasie na skośnej.🖐️

Gość człowieku,
skoroś taki ciemny i nie masz odpowiedniego sprzętu, to idź na siłownię i poproś instruktora o napisanie planu treningowego i zademostrowanie poszczególnych ćwiczeń. Sztangę 30kg oddaj na złom, przynajmniej będziesz miał na piwo parę groszy. Owa sztanga do przysiadów za lekka a do rozpiętek się nie nadaje i poza tym za ciężka.

Gość Kaleighbhhkk
najlepiej to zapchaj dupe korkiem, chudy jestes bo masz szybka przemiane materi, imaczej czesto srasz :) kiedys przy wzroscie 196 wazylem 70 kg, mialem wtedy 17 lat, potem powoli przybywalo jak juz mialem 23 lata to bylo 95 kg, dzis mam 29 lat i 105kg i tego sie juz trzymam, max 105 min 100kg, jedz duzo wegli, szczegolnie odzywki z weglami, one spowolnia proces trawienia i bedziesz przybieral na wadze. Wazne jest ze bys sie nie glodzil, jak poczujesz glod to jedz a jak nie to pij odzywke z wegli.

Gość ddsdffffffsda
z wiekie , przytyjesz,po 30 bedzeisz sie odchudzal,spokojnie

Gość poprostunieswoj
tak jesymtem w tej sprawie ciemny wiec pytam ale nie ktorzy potrafia tylko obrazac ale to swiadczy o osobowosci czlowieka..