Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość hienka_wandzia

Brat mojego faceta mnie pocałował...

Polecane posty

Gość hienka_wandzia

Hej. Jestem w związku z facetem od trzech lat, rok temu wyjechał za granicę i wtedy zrobiłam najgorszy błąd w swoim życiu. A mianowicie... Moja-wtedy-dobra koleżanka była z bratem mojego faceta, więc kiedy mój wyjechał spotykaliśmy się czasem na piwo,papierosa, pizze itd. we trójke. Raz pojechaliśmy do sklepu, ona siedziała z przodu, ja z tyłu, brat chłopaka za kierownicą-norma. Gdy ona wysiadła z auta i poszła na zakupy ja nachyliłam się żeby zmienic kanał w radiu i wtedy brat chłopaka mnie pocałował w policzek, kiedy spojrzałam na niego zszokowana pocałował mnie w usta. Natychmiast go odepchnęłam i zapytałam co się z nim dzieje, zrobiłam małą awanturę, ale nie miałam na to więcej czasu, bo koleżanka wróciła. Nikt się o tym do tej pory nie dowiedział, ani mój facet, ani koleżanka, ale cały czas mam to na sumieniu...Brat faceta do tej pory patrzy na mnie maślanym wzrokiem, juz dawno z koleżanką nie jest. Nie wiem jaka była przyczyna ich zerwania, jednak wiem tylko tyle, że ona odwróciła się ode mnie po tym incydencie...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować