Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szym

czy to moze byc upragniona ciaza???

Polecane posty

Gość szym

witam. mam takie dziwne pytanie... otoz: staramy sie z M od prawie 3 lat o dzidzie:) mamy za soba 2 nie udane IUI i jedno poronienie. ostatnie IUI mialam w pazdzierniku. z braku pieniedzy odpuscilismy. 13 grudnia dostalam @ normalnie w 31 dc bo takie mam cykle . natomiast w styczniu juz nie dostalam........ powinnam dostac 15 stycznia dzis juz to jest 43dc i nadal @ nie ma. 14stycznia zrobilam test. jednak wynik przeczytalam po 15 minutach byla druga slaba kreska. poszlam wiec na bete HCG 16 stycznia. beta =0,10 czyli negatywny wynik. pomyslalam ze @ przydzie tylko cos mi sie porobilo. jednak dzis nadal @ nie ma... co robic ?? mial ktos z was taki przypadek??? co o tym sadzicie??? zapaszam do dyskusji:))

Gość Maaamussskaaa
Najlepiej udać się do ginekologa

Gość bbq23
Powtórz teraz tę betę. Ja też robiłam test 2 dni po spodziewanej @ i był negatywny. A powtórzyłam go tydzień później i dwie grube krechy mi się pokazały ;) Rób betę, będziesz miała 100%pewność. Powodzenia! :)

Może jeszcze raz zrób test z krwi. W końcu już trochę czasu minęło od ostatniego badania.

a masz regularne cykle? mozliwe ze owulacja ci się przesunela i cykl się wydluzył, chociaż z całego serca życze ci ciązy:)

z pewnoscia tutaj sie dowiesz bo tu sami jasnowidze siedza