Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomidorek 85

Do mam karmiących piersią...

Polecane posty

Gość pomidorek 85

co dziś zjadłyście? Dbacie o dietę? macie czas gotować? Ile ma dziecko?

Gość mmmmb
ma 2 miesiące skoczone. Mój jadłospis dzisiejszy: kanapki z serem żółtym, białym kiełbasą suchą, herbatniki, jogurty, landrynki, ziemniaki, nózki kurczaka, drożdzówka, sałatka z pekinki, ogórka, pomidora i papryki. I pewnie jesszcze jakąś kolację zmieszczę :)

Gość pomidorek 85
ladnie :)

Gość pomidorek 85
up

Gość b.e.a.t.a
250g twarogu z cukrem i kakao, resztke banana z jogurtem po starszej corce, miske krupniku, pieczywo chrupkie z pomidorem i serem camambert, 2 kawy z mlekiem, 2 szklanki wody. Czy dbam o diete? Nie jem slodyczy, staram sie ograniczac pieczywo i ziemniaki, bo chcialabym troche wreszcie schudnac. Ostatnio zauwazylam, ze jem za malo warzyw - zjem na kolacje salatke grecka. Gotowac mam czas, ale zazwyczaj gotuje proste obiady - zupa albo kasza, mieso duszone, do tego buraczki itp. Dziecko (corka) ma 3,5 miesiaca, mam jeszcze corke 16miesieczna, wiec za duzo czasu na to gotowanie nie mam.

Gość Xaraaa
Ja karmie juz 5 m-c i jakos specjalnie diety nie stosowałam, jadłam wszystko oczywiście to co piszą ze moze zaszkodzic jadłam po trochu sprawdzając czy nie ma wpływu na maluszka... ograniczyłam tylko słodycze i napoje gazowane oraz warzywa wzdymające

Gość taka karmiąca sobieee
słuchajcie, ale jak Wy jecie np. paprykę, pekińską przecież tego nie wolno bo to pikantne no i ta kapusta? dziecku nic nie jest? ja omijam to, nawet pomidora surowego nie jem bo myślalam że nie wolno. Aha wciąż jestem na pszennym chlebie (karmię równe 3 miesiące) mogę juz na mieszany się przerzucić ?

Karmię już 8 miesiąc więc jem normalnie. Dietę trzymałam gdzieś do 3 miesiąca ale mała rzadko na coś reagowała. Akurat pekinke czy pomidory to jadłam od pierwszego dnia karmienia. Boli ja brzuszek jak np zjem kebaba czy grochówkę więc unikam tego typu rzeczy.

Gość Xaraaa
bardzo pikantnych tez nie jadłam ale teraz juz nie omijam niczego... widomo ze sie nie obżeram na makasa ...

Gość i to by było na tyle
b.e.a.t.a serów pleśniowych jeść nie wolno , jakbyś oczywiście chciała wiedzieć :)