Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brynzde

Miejsce dla Tuska jest we więzieniu!!

Polecane posty

Gość oj tam oj tam .............
a co mieli zrobić reżyserzy katastrof? nakrecić film na podstawie urojeń macierewicza? to chyba normalne że kręcą dokument na podstawie oficjalnych danych odpowiednich organizacji, typu mak czy komisja millera. I tak idą nam na rękę nie przedstawiając wszystkiego co jest w interesie moskwy. NGC zawsze obiektywnie kreciło programy i zrobi to tym razem.

Gość jakie kłamstwa?
wymienisz pare?

Gość śmieszna rzecz. jak spytać
o rzekome kłamstwa i uzasadnienie takiej oceny to zapada cisza:D

Gość oj tam oj tam .............
to ja, shatyn.......

czy w filmie NGC będą teksty typu: x - 4 podejścia do lądowania? - piloci nie znali rosyjskiego? - awantura na lotnisku zarejestrowana kamerami? - "tak lądują debeściaki" ?????? :D:D itd. itp. :D

Gość nie było czterech
podejść. o nich nie mówi ani raport maku ani millera. 1 pilot słabo znał rosyjski. o awanturze na lotnisku nie ma wzmianki w dokumentach. o tekście o debeściakach też nie ma w żadnym raporcie.

Gość to jasne że nie było
czterech podejść. były cztery zwroty i ktoś źle zrozumiał

Gość pytałes się i dostałeś
odpowiedzi. to podziękuj.

Gość kloakjsieokxmx
Tusk to zdrajca narodu polskiego. Nadejdzie dzień kiedy zostanie z tego rozliczony. Naród zaczyna się powoli budzić, zdrajco.

wypadek komunikacyjny? To w anatomii upadku. Gargaś ruskim zapłaciła za wycinkę wszystkich drzew i zniwelowanie w pośpiechu terenu na lini upadku tupolewa?. Ja myślę że decyzja o losie prezydenta kaczyńskiego zapadła na molo w sopocie. Tusk dał zgodę a reszta należała do putina.jak? Tusk i reszta bandy niewnika

Gość wszystko zapisane jest
w czarnych skrzynkach i w badaniach kadłuba wraku. badania terenu też zostały przeprowadzone zanim cokolwiek wycięto. wycieli wtedy kiedy to już nikomu do nieczego nie było potrzebne.

Gość Arecki a masz na to
jakies dowody?

Gość ma ale teraz własnie
zapomniał :classic_cool:

Gość nie będzie. bo myślenie
trzeba oprzeć na faktach a o nich nie napisałeś ani słowa. myślenie nie oparte na faktach jest zmyśleniem a nie myśleniem.

Gość nie będzie. bo myślenie
to ja, chory psychicznie Shatyn z Nowej Huty, pracowałem w Teatrze Ludowym w PRLu donosiłem do SB :o

Gość to smutne ale nie przeszkadzaj
bo czekam na odpowiedź Areckiego.

widzę że niepotrafisz kojarzyć faktów a opiniotwórcze tvn w zupełności ci wystarczy. Tylko proponowałbym poznać życiorysy,powiązania i sposoby osiągania sukcesu tych samozwańczych opiniotwórczych gęb.

Gość ale jakich faktów?
na razie nie podałeś ani jednego. i skąd ta uwaga o tvn?

Gość no to znasz jakies fakty
potwierdzające twoje przemyslenia i wnioski czy nie znasz? bo kombinujesz i kombinujesz. opowiadasz o tvn który z wypadkiem pod smoleńskiem nie ma nic wspólnego. piszesz o kojarzeniu faktów ale ich nie podajesz. to sa te fakty czy ich nie ma?

Gość jak widze zapatrzyłes się
w tvn. a ja nie mam czasu czekac na tak podstawowe rzeczy jak fakty. dobranoc.

Moim zdaniem klika PO robi wszystko, żeby zaprezentować Polskę w UE jako bogaty, prężnie rozwijający się, nowoczesny kraj, w który warto inwestować. A akcję tą od lat finansują z kieszeni obywateli, oraz wyprzedając majątek państwowy. Tyle, że to jest krótka droga, bo ten majątek panśtwowy zasilał budżet, więc przez parę lat utrzymają się na powierzchni a później utoną w długach jak Grecy.

a chociażby fakt. Każda wizyta głów państw.prezydentow.premierów. Jest obwarowana protokołem dyplomatycznym w którym to podczas spotkania putin tusk żadnej przechadzki po molo niebyło..nastepne. Komorowski jako marszałek sejmu w jednym z wywiadów pytany o współpracę z kaczyńskim powiedział...prezydent gdzieś poleci i wszystko się zmieni. Nastepnie. Do prezydenta kaczyńskiego dotarł raport w którym ponad 40 razy pada nazwisko komorowski stawiający go w dość w nieprzychylnym świetle.raport który miał być wykorzystany międzyinymi w toczącym się procesie.. Raport z którym z racji wyjazdu do smoleńska prezydent niezdążył się zapoznać. Po katastrofie 10ego kwietnia 2010 mimo iż niezostała oficjalnie potwierdzona śmierć prezydenta marszałek komorowski przejmuje obowiązki prezydenta. Pierwsze decyzje to siłowe wkroczenie do kancerarii prezydenta i wyniesienie sejfu z raportami. Wystarczy?

" 23:39 Arecki446 Do prezydenta kaczyńskiego dotarł raport w którym ponad 40 razy pada nazwisko komorowski stawiający go w dość w nieprzychylnym świetle " x x to nie raport, tylko aneks do raportu o likwidacji WSI, a informacje w nim zawarte w normalnym państwie wtrąciłyby Gajowego do lochu na dożywocie 🖐️

Ludzie jesteście durni! Każecie wsadzić tuska do więzienia a i tak głosujecie na PO heloł?!!! może tak mały ogar poco głosowaliście na po znowu a potem narzekacie cierp ciało co żeś chciało...

" 00:32 mojswiatt Ludzie jesteście durni! Każecie wsadzić tuska do więzienia a i tak głosujecie na PO heloł?!!! " x x noo, na PO głosuje właśnie durna ciemna masa 🖐️

Gość Mosznowy
Ja na tuska nie głosowałem.