Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na prawko.....

Bardzo dobrze że tyle głąbów oblało nowe testy

Polecane posty

Gość na prawko.....

pewnie , tak to wystarczyło się wyryć testów na pamięć , a kiedy już przychodzi do myślenia to się zaczynają schody :) im mniej debili na drogach tym lepiej ;)

Gość a ja chce być biskupem
no pewno, jak jest możliwość , wydymać Polaka, to czemu nie, ciemny lud to kupi

Gość pss sielanka przed dyrektorem;
dobrze ze ja zdalam w tamtym roku bo to co zaserwowali teraz to istna masakra :p ale jak jezdzic nie umialam, tak nie umiem, ale co tam stac mnie na mandaty :classic_cool:

trudno, niektórzy z was polubią jazdę z własnym szoferem.. komunikacją publiczną :p :p :p :p

Gość pss sielanka przed dyrektorem;
mm akronim wie co dobre, szkoda ze nigdy nie mial na bilety to teraz psioczy wiesniak ^^

Gość jyddy6eyeye
ja też sie ciesze że zdalam w sumie za pierwszym razem, ale nie umiem parkować i na rondzie jeździć, fuksior

he he sielanka, uważaj, żeby cię drzwi limuzyny marki Ikarus nie przytrzasnęły

Gość pss sielanka przed dyrektorem
akronim przykro mi ze taki platfus z ciebie ze normalnie z autobusu wyjsc nie potrafisz tylko w drzwi sie wpierdalasz :classic_cool: :( :) :D

Gość pss sielanka przed dyrektorem
ja tam sobie chwale, jezdze poki sie jeszcze edukuje mercedesem to ja do pracy bede zajezdzac :p

Gość reeen78988
umiem parkować i na rondzie jeździć, fuksior ja pierdole..praktyczny też powinni nowy opracować...

Gość ania23374
Ja też jestem za nowymi zasadami.Żeby zdać trzeba sie pouczyć.Jak umiesz przepisy i masz troche oleju w głowie napewno zdasz.Ćwiczyłam w domu na nowych testach i wczoraj za pierwszym podejściem miałam wynik POZYTYWNY.

Gość jdvojovjdo
Egzamin powinien byc trudny i w sytuacji stresowej. Podjezdzajac do skrzyzowania tez musisz uchwycic sytuacje w sekundach i podjac odpowiednia decyzje - gdzie spojrzec, komu ustapic, kierunkowskaz, jechac czy puscic - itp. Jezeli ktos tego nie opanuje to nie ma czego szukac sam za kierownica. Do nauki jest szkola - jezeli jestes kierowca to na nauke juz za pozno - masz w kieszeni "licencje do zabijania" -mozesz jedynie nabierac doswiadczenia.