Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seeeex seeex

Jutro będzie SEX z moim kochaniem:-)))

Polecane posty

Gość seeeex seeex

Zaczne od loda, potem on zrobi mi minetkę, potem będziemy sobie robić dobrze nawzajem a wiec 6/9 po czym na niego wskoczę i będzie na jezdza, potem będzie na pieska szybko mocno i głeboko, potem będzie klasyczna z zarzuconymi nogami na jego ramiona a potem opuszcze nogi oi skonczymi w pozycji misjonarskiej. achhhhhh:-)

Gość aaaaajaaaaaaaaajjjjj
az mi sie mokro zrobilo :D ale Ci zazdroszcze U mnie facet daleko i posucha od 2 miesiecy i jeszcze miesiac Porazka :(:( chce seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeksuuuuuuuuuuuuu :)

Z moim będzie pewnie podobnie, ale na razie się pokłóciliśmy i się nie odzywamy. Pasuje się pogodzić jutro albo pojutrze okres się skończy więc już będę mogła. Chyba, że się nie pogodzimy ;/ to lipa co ja zrobię?

Gość seeeex seeex
aaaaajaaaaj wspolczuję ci:-( ja jutro bede sie kochać przynajmniej 3 razy pod rząd tak jstem jego spragniona:-)

Gość przespana
chwalisz się czy żalisz?To żenujące.Czy to na pewno forum dla kobiet?

Gość i ja tak lubię
dokładnie w takiej kolejności:)

Gość seeeex seeex
przespana uciekaj na forum"kulinaria"🖐️

Gość przespana
jeżeli obiecasz,że nie będziesz absorbowała tak intymnie-a tak w tym temacie-seks jest do uprawiania a nie do opowiadania ze szczegółami.Mogę porozmawiać ogólnie,ale Ty na prawdę przesadzasz.Życzę udanego seksu.

Gość seeeex seeex
Niech już mnie przerżnie..............piłą:P

Gość ddsdffffffsda
tycznie ze bedzie tylko se

Gość RaZR
Będziecie ukarani za waszą rozpuste, rozwiązłość, cudzołóstwo, wyuzdanie, seks przedmałżeński w tym lub następnym życiu. Nic was nie ominie. Nie czytacie Bibli więc nie wiecie, ale ja wam to piszę, tak więc już wiecie i nie będzie usprawiedliwienia. Czytajcie Biblię, zbawienie leży w środku.

Gość zbawienie
O tak zbawienie leży w środku! Już nie mogę doczekać się jak się będę zbawiać jutro, pojutrze itp :D

Gość delikatna dziewczyna
też miał być...w zeszłą sobotę-niedyspozycja :( teraz-wyjechał i wróci dopiero za tydzień :( już mi go brakuje...

Gość seeeeex seeex
Nie wiem jak wy dziewczyny ale ja uwielbiam mu robic loda i kocham pozycję od tyłu na pieska i na jezdzca kiedy go ujezdzam:-) Wygoliłam sobie wszytskie włoski na jutro, jeszcze jutro poprawię zeby było gladziutko. Ale bedzie fajnie:-)

Gość zaaaaazdość ;)
a u mnie nic i nic. Powodzenia jutro :)

Gość sprawiedliwy
i jak było z kochankiem ? a mężowi powiedziałaś już, skoro to robilas z kochankiem, to masz męża czy on ma żone?

Gość paola*
seeeex seeex - jakby to była prawda to bys o tym nie pierdooliła bo gdzie troche tajemnicy głupia

a ja zawsze robiłem tak : wchodzę do domu po pracy i jak widziałem moją żonę w kuchni to zawsze zsuwałem z niej spodnie(dresowe ) i majtki pod pośladki i odrazu wchodziłem w nią. Trochę od tyłu później się odwracała i siadała na blacie. A później kończyliśmy w łóżku zawsze na pieska ( niekiedy analnie)