Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zona dla rolnika

chciala bym poslubic rolnika takie mam marzenie

Polecane posty

Gość zona dla rolnika

takiego wiecie z hektarami :) chciala bym co rano zbierac jajaka z kurnika i karmic krowy, doic je i ogolnie ostrzyc brony czy co tam sie na wsi takiego robi, jednak dowiedzialam sie ze takiej wsi jaka pamietam z dziecinstwa a mianowicie z wyzjdow do babci mojej kolezanki ze szkoly co miala 15 kur krowe i 2 konie to juz nie ma i za takie cos sie juz placi i to sie nazywa agroturystyka!!!! wyjechalam z kraju 7 lat temu od razu po maturze i pracuje za granica. ale chcialam bym tak zyc spokojnie bez stresu z kurami chodzic spac! kto tak jeszcze chce? moze jest jakis rolnik ktoremu przyda sie zona? pozdrawiam

Gość pss sielanka przed dyrektorem;
hehe jak zalatwilas sobie prace za granica? przez znajomych pewnie czym sie zajmujesz jesli to nie tajemnica :)

Gość bauer sucht frau
tam napisz jak znasz niemiecki wystąpisz w tw i rolników masz od groma bogatych !

Gość fsa
teraz na wsi jest inne życie niż kiedys ale praca jest ciążka dlatego laski ze wsi uciekają i tam jest deficyt kobiet:)

Gość 45400
rttrrtrt

Gość zona dla rolnika
jak zalatwilam? to sie nie zalatwia sie poprostu jedzie z walizka i praca sie znajduje, robie rozne rzeczy ale jestem obecnie barmanka w nocnym klubie dosc popularnym w tym miescie, roblam wiele rzeczy zaczynalam od sprzatania przez noszenie ulotek kuriera rowerowego i pozniej kurs i ten klub juz 2 rok ale to miasto mnie przytlacza, jest za duze za szybkie, stres i wkuwiernie wszedzie ludzie szczury brud bieda i bogactwo wszystko to skladajac sie razem mnie meczy, jest jednolicie szare, trudne do zrozumienia chce sluchac ptakow, ogladac wschody slonca grabic liscie zyc prosto.. czy to tak wiele? jak teraz wyglada polska wies

Gość zona dla rolnika
gdzie isc ich szukac>? nie chodzi mi o bogatego ale takiego co zyjac z plodow ziemi byl by w stanie zapewnic mi godne zycie, sram na luksusy, czlowiek naprawde nie potrzebuje tego calego sztucznego blasku ktorym nas karmia, potrzebuje spac jesc rznac sie i ubrac zeby nie marznac!

Gość zona dla rolnika
halooo! gdzie jestescie rolnicy? niby taki deficyt niby panny do miasta uciekaja a oni co siedza tam sami i wala sie kaka?

Gość rolnik z hektarami
🖐️ :)

Gość słoma w gómoszu
ja jestem rolnikiem chentnie bym cie paniusiu przewiusł mojim traktorem

Gość newfefefewfe
ja w zyciu bym nie chciała pracować w gospodarstwie ... Poprostu jestem zbyt leniwa na to i w ogóle mnie do tego nie ciagnie. Dla mnie idealne jest duże miasto i to marze żeby zamieszkać za granicą np w Berlinie. Ale co kto lubi :) NIektorzy lubia cisze spokój , na codzien ,a praca w gospodarstwie ich relaksuje

Gość mama trzech psinek ;)
wy się tutaj nabijacie a mnie się marzy mieszkać na wsi , dopilnować zwierzaków , sadu , grządek ,tak ja bym autentycznie wyszła za rolnika ,ale musiałby być przy tym i inteligentny :)

Piękny topik! Wiargodny Urodziłam i wychowałam sie w dużym mieście ale kiedyś na 2lata pojechałam na wieś i stwierdziłam że tam czas nie istnieje Oczywiście mnie do miasta ciągneło, ale gdybym tam odnalazła szczęście to czemu nie...? Brakowało mi kin restauracji -bo clubów mniej chyba że malych tam same obory przerobione... Brakowało też anonimowości-wiecznie dom pełen ludzi-sąsiadki na zmiane na okrągło imprezy No i non stop wiejskie potańcówki. Życie płyneło leniwie nie obchodziło mnie która jest godzina Nie planowałam kiedy wsiądę w auto bo korki mogą być-na wsi nie ma korków i o każdej porze jedzie się ile fabryka dała Policjanci starzy kumple bo przeciez wszystkie okoliczne miejscowości to jedna wielka rodzina i razem się imprezuje co drugi dzień no nie? W mieście tak nie jest;)

Ten film z youtuba to też nic innego jak olejowanie włosów w tym celu polecam też zamiast tej maski przejściowej;) użyć wit d e e w kroplach oleju arganowego i rycynowego-rozsławionego w latach 50/60 przez kosmetyczki Miał on działać na porost brwi które wyskubywało się do zera by je rysowac kredką,potem moda się zmieniła a brwi nie chciały odrastać olej rycynowy przyszedł z pomocą;)