Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .czarnulka.

czy miałam owulację ? proszę o pomoc !! Ngl pomocy !!

Polecane posty

Gość .czarnulka.

Staramy się z mężem o dziecko. Lekarz stwierdził, że jeden jajnik ma budowę policystyczną i jest 2 razy większy od drugiego. Moje temperatury wyglądały tak: 1-5 dc okres 6-7 plamienie 9 dc 36,48 10 dc 36,54 11 dc 36,54 12 dc 36,50, biało-mleczny śluz 13 dc 36,54 ---------- II ---------- 14 dc 36,45 ból jajnika, śluz biały, rozciągliwy 15 dc 36,50 przeźroczysto-mleczny, rozciągliwy SERDUSZKOWANIE 16 dc 36,30 --------- II -------------- SERDUSZKOWANIE 17 dc 36,35 sucho SERDUSZKOWANIE 18 dc 36,63 mokro przeźroczysty 19 dc 36,45 20 dc 36,50 21 dc 36,72 mokro śluz rozciągliwy 22 dc 36,76 biały wilgotno 23 dc 36,97 wilgotno 24dc 36,75 sucho 25 dc 36,87 26dc 36,85 złapałam jakąś infekcję pochwy 27 dc 36,94 28 dc 36,70 czy i kiedy była owulacja? proszę o pomoc!!

to czy owulacja była na 100% może potwierdzić tylko usg. temperatury ładne, według nich i śluzu owulacja była 20/21 dna cyklu.

Gość ja tu owulaji nie widze
przy owulacji temp. jest 37 a nie marne 36 z kreskami

Gość knjkn3
co to jest SERDUSZKOWANIE?

Gość do Sleeping Sun
ty się nie znasz i sie nie wypowiadaj ani na siłe kogos nie pocieszaj! 21 dc 36,72 mokro śluz rozciągliwy 22 dc 36,76 biały wilgotno 23 dc 36,97 wilgotno to nazywasz owulacją ??od kiedy śluz owulacyjny jest biały :o ?? jesli wystapiłaby owulacja to temperatura 36,97 powinna się utrzymywać przez kolejne dni do miesiączki a nie w 28dc spać !

czy ja naprawdę każdemu muszę udowadniać jego głupotę? ;) ogarnijcie się wreszcie, radzę co nie co poczytać o nprze, a dopiero potem siać swoje wywody na forum.

Gość ZXZX
A co to serduszkowanie jest? Pierwszy raz słyszę takie określenie.

Gość Perw w przelocie XV
Serduszkowanie to tłumacząc ze staraczkowego na polski ruchanie.

Gość .czarnulka.
serduszkowanie = współżycie Dzięki za odpowiedzi, SleepingSun - również wg mnie owulka była około 21 dc, jeśli faktycznie była. Chciałam się upewnić, czy dobrze określiłam przybliżony termin owu. Stresuje mnie ten jeden policystyczny jajnik, mamy już 1 dziecko, ale boję się że nie zajdę w 2 ciążę, jeśli cykle będą bezowulacyjne. Dzięki za odpowiedzi i zainteresowanie.

idź do gina, żeby sprawdzić czy owulacja w ogóle się odbywa. można to spokojnie określić na podstawie usg pochwowego w przeciągu 2 minut ;)

Gość .czarnulka.
Dzięki, poczekam do okresu ( byle nie nadszedł) i umawiam się do gina. Pozdrawiam.