Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .Kawa Inka.

Co byscie zrobily na moim miejscu? Wkrotce musze sie okreslic.

Polecane posty

Gość .Kawa Inka.

Synek ma 7 miesięcy. Jest raczej towarzyskim dzieckiem. Do pracy planowałam wócić gdy skończy rok, a nim zajęłaby się niania. Ostatnio pomyślałam o tym aby... wrócił do pracy razem ze mną. Jako, że pracuję w przedszkolu z odziałem żłobkowym, gdzie przyjmowane są dzieci od roczku mogłabym postarać się o prowadzenie właśnie grupy żłobkowej - z moim synem, a następnie w kolejnych latach prowadzenie tej grupy aż do 5 latków (tak u nas jest jak się zacznie). Tylko nie wiem czy to jest dobry pomysł - będę brała inne maluszki na ręce, przytulała, bawiła się z nimi, oczywiście z synem też. Ale może mniej by przeżył nianię lub to, że byłabym z inną grupą? Co byście zrobiły na moim miejscu?

Gość .Kawa Inka.
Podnoszę.

Gość Anielicaaaaaaa
Ja bym zaryzykowała i zapisała dziecko do żłobka - jeśli nie mógłby się odnaleźć i czułby się w jakiś sposób zazdrosny o reszte dzieci to zatrudniłabym nianie.....

Gość Lepiej zeby
dziecko było z nianią:) A jeśli chcesz dać do żłobka,to do innej grupy niż Twoja. U mnie w rodzinie jest przedszkolanka,która wzięła swoją córcię do swojej grupy i nie było to dobre rozwiązanie niestety...

Gość Lepiej zeby
Napiszę Ci dlaczego:) Na początku wszystko ok...ale zauważyła,że podświadomie lepiej zajmowała się swoim dzieckiem.Jej koleżanka z pracy też to zauważyła.Mała jęknęła,stęknęła a ona od razu leciała.To się nazywa matczyna miłość:)

Gość .Kawa Inka.
Fakt, u nas tez byl taki przypadek... z drugiej strony - kazda matka sadzi ze najlepiej zajmie sie swoim dzieckiem. ;)

Gość aha123456
a nie myslisz ze moglabys faworyzowac swoje dziecko:)?

Gość .Kawa Inka.
Mysle ze moglabym pojsc w druga strone, próbując zachowac sie profesjonalnie...

Gość bo moni
Takie zachowanie, czyli "przede wszystkim moje dziecko" widzę u "pomocy" w przedszkolu. Owszem zajmuje się też innymi dziećmi ale jej synek jest na pierwszym miejscu. Ale gdybym miała taką możliwość to zapisałabym do swojej grupy.

laska u mojego syna w przedszkolu ma swoje dziecko, ale nie przy sobie tylko w młodszej grupie - także wie co się dzieje, moze zawsze podejść, ale zajmuje się inną grupą

Gość .Kawa Inka.
No wlasnie sama nie wiem co by bylo najlepsze..