Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam opinii

Siostra mojego faceta...

Polecane posty

Gość szukam opinii

Hej. potrzebuję opinii, bo myślę, że może ja lekko oszalałam ... mam faceta, świeży związek, on jest rodzinny i związany z rodziną, z którą mieszka (chociaż już jest po studiach i pracuje) jedziemy na wakacje. fajnie. nagle dowiaduję się, że... jedzie z nami jego siostra. spoko w więcej osób weselej. tylko że jej mąż nie jedzie, ani dzieci. my i ona. często do siebie dzwonią, jestem z nią ciągle porównywana (ubiór, uroda). jesteśmy dla siebie miłe, powiedziałam jej że jest bardzo śliczna, zagadywałam... ale ... my się nie polubimy. nie umiem powiedzieć czemu, czegoś się obawiam z jej strony, boli mnie brzuch jak z nią siedzę. ona jest bardzo ładną kobietą (wie o tym, ma na ścianie w salonie plakat ze swoją podobizną) Dodam, że ideał urody mojego faceta to własnie kobieta taka jak siostra. dodam, że chyba ten strach wynika z tego, że w poprzednie wakacje (moj chłopak, jego byla narzeczona, siostra i jej jeszcze wtedy chłopak) po kłotni tej byłej z siostrą... rozpadło się narzeczeństwo mojego faceta i tamtej laski. co myślicie? muszę ją tolerować, może się zaprzyjaźnimy nawet kiedyś,jestesmy miłe dla siebie, nie ma żadnych scen.. i chcę żeby tak zostało ... ale jak wyjasnic ze nei chcę z nią jechać? mamy inny styl życia, charaktery, ona jest ciutkę za bardzo zadufana w sobie...) czy ja przesadzam?

Gość szukam opinii
poproszę o jakąś konkretną opinię, sama nie mam rodzeństwa i nie wiem, czy takie relacje jak między nimi są normalne i to ja się uwzięłam