Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maxisss

źle mi z tym co zrobiłam :(

Polecane posty

Gość maxisss
tu chodziło o ubarwienie życia. jazk piosałam, nikt tego nie planował. Wyszło i nawet nie wiem jak w ogóle sie stało i kto zaczął

wiesz powiem ci z doświadczenia nie musisz jej o tym mówić bo prawda zawsze wyjdzie.Wyjdzie szybciej niż myślisz.Zaczniesz ich unikać,a on ciebie,nie będziesz patrzeć w oczy,będziesz krępować się przy nim,ani się obejrzysz a ona odkryje prawdę.Twoje wyrzuty sumienia same to spowodują.Nic już nie będzie takie samo,a szkoda bo miałaś fajnych przyjaciół....Twoje usprawiedliwienie to alkohol i brak czułości...Masz nauczkę,nigdy nie ruszaj żonatego.

mamammammaa oj tam, jakis wątek można pociągnąć - np tej koleżanki w ciąży - bierze męża do porodu czy sama rodzi?? Może lepiej niech go ze sobą weźmie :D

Gość maxisss
Napisze krotko...... po pierwsze nie miałam męża a po drugie nie wskakuję do łóżka każdemu. Najpierw miałam stałego partnera - ojca dziecka a potem od lat nie sypiałam z nikim do tej pory a uwierz, że mam okazji sporo. Jestem atrakcyjna a do mojego pubu przychodzi wiele naprawdę dobrych partii i zainteresowanych mną facetów. Miałabym nieraz okazję iść z kimś do łóżka ale ja mam co innego w głowie i jak pisałam nie interesuja mnie póki co faceci. Wystarczająco przeżyłam że jestem sama z córeczka a raczej, że opna nie ma ojca i dopiero niedawno sie otrząsnęłam. Jestem odpowiedzialna i myslę o przyszłości mojej i córki a nie o gaciach

wqwqwqwq U ginekologa: -Proszę zdjąć majtki, położyć się, nóżki szeroko, a gumeczka jest? - tak, jest, mam założyć, czy zrobi Pan to sam? - chyba sobie poradzę... OO, truskawkowa, jak miło :)

Gość tak myslisz żeeeee
dupisz się z żonatym :)

Gość maxisss
tak, tak myslę właśnie. Stało sie i teraz to przezywam. Jestem wrażliwa i nie potrafię sobie wybaczyć, że zraniłam tak kogoś, nawet jak on o tym nie wie

Gość Napisze krotko......
"Nie wskakuje do luzka kazdemu"', hahahaha! Tylko wybranym..? Hahaha! Kazda dziwka tak mowi.

Przepraszam lozka

Wiesz co. mamy cos wspolnego. Ja wlasnie siedze w pracy, w pubie. W Anglii i patrze, jak im z wasa kapie.. I wyobrazam sobie ciebie, jak dajesz im dupy.

Aleś pojechała. Z tymi porządnymi facetami przychodzącymi do PUBu :D i z Twoją odpowiedzialnością (puściłaś się z ojcem koleżanki Twojej córki, mężem swojej koleżanki) byś już lepiej zrobiła to z pierwszym lepszym menelem z PUBu to mozna byłoby to nazwać zwykłą chcicą, a tak to chcica ze świństwem.

Gość iaza bez c
ale jak to stalo sie nie wiesz jak? co calujecie sie rozbieracie i nagle Ty mowisz do niego - czekaj przyniose gumke? to w tym czasie moglas otrzeźwieć !

Gość wqwqwqwqwqwq
"Czy ktoś ma jakieś rady" Szkoda, że nim się z mężem koleżanki przespałaś to nie wpadałaś na kafe zapytać o rady.

Gość maxisss
Laura, przepraszam a PORZĄDNI LUDZIE nie chodza się zabawić? Mój pub to nie speluna tylko lokal na poziomie. Ma swoja renomę i daje niezły dochód od lat. Na sprzedazy piwa menelom się tyle nie zarabia, uwierz

Gość wqwqwqwqwqwq
Laura - Ooo używana.. Nie ma Pani świeżej? :D

Gość maxisss
iaza bez c to juz było takie, że nie byłam w stanie otrzeźwiec. Od lat nie spałam z facetem i mnie strasznie poniosło jak się juz zaczęło

Gość no to ile dochodu daje Ci ten
LOKAL NA POZIOMIE?

Gość iaza bez c
a jak skonczyliscie stosunek to co? rozmawialiscie? poszliscie spac? bo przecez on nie zabral syna w srodku nocy i nie wrocil do domu? a co jakby ktores z dzieci sie przebudzilo i Was zobaczylo razem nie pomysleliscie?

Zacznij czytac te swoje posty, ktore piszesz. Piszesz i zaprzeczas sobie.

Lokal na poziomie, ale kurwa za lada i puszczalska wlascicielka w jednym. Nie obchodza nas twoje obroty w twojej budzie. Nikt sie o to nie pytal. Przepraszam inne, za to, co napisze, ale chyba jestes blondynka. To niemalze pewne..

Gość kklkjkjhfd
trochę przesadzacie. Zgadzam się, że do pubów nie chodzą menele. Ja chadzam a menelem nie jestem, moi znajomi też nie. Prezerwatywę nosi się na USG w państwowych przychodniach prawie zawsze. KTÓRA Z WAS MYSLI PODCZAS SEXU JAK JESTEŚCIE NAPRAWDE NAPALONE A DO TEGO WYPOSZCZONE? NIE MACIE NAPRAWDĘ NIC NA SUMIENIU SAME?

:D Trzeba było wcześniej skorzystać z tych licznych propozycji z pubu a nie rzucać się na cudze mięsko.

A ta twoja coreczka, mam nadzieje, ze nie pojdzie w slady mamusi... Wtedy business bedzie rodzinny..

Gość maxisss
Napisze krotko...... - mam kruczoczarne włosy :) Nie jestem puszczalska, choćby dlatego, że mąż koleżanki był trzecim facetem w moim zyciu :) Nie mam zamiaru przedstawiać Ci moich dochodów :) No i w którym miejscu zaprzeczyłam sama sobie???

Hehe, jeszcze teraz pisze z innego nicka, zeby sie usprawiedliwic. Widac, ze to twoj styl pisania. Mysle, ze nic tu po tobie. Spadaj sie puszczac za lada.

Gość iaza bez c
tez uwazam, ze niektore tu przesadzaja, no zdazylo sie coz i uwazam ze absolutnie nie powinnas mowic nic nikomu! tylko ciekawi mnie jak to wygladalo po tym wszytskim i w ogole

Laura***** -Nie każdy wyszedł z dobrego domu, nie każdy wie czego che, ma mocne zasady itd. Osobę która nie została zaprogramowana jak należy może popełniac takie właśnie błędy-nic na to nie poradzisz-taki defekt.

Gość maxisss
iaza bez c - nie poszlismy juz spać, bo było za późno żeby się kłaść. Rozmawialismy ale nie o tym co sie stało