Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maxisss

źle mi z tym co zrobiłam :(

Polecane posty

Gość nie kumam co Cię
tak dręczy/ Nie skrzywdziłaś bo ona nie wie. Jego bym olała. Jesteś wolna i jak wyjdzie prawda na jaw to nie Ty ucierpisz a ich rodzina i to z jego winy bo Ty nie miałas nic do stracenia a on owszem

Są ludzie którzy nawet w upojeniu alkoholowym pamiętaą co i jak należy a są tacy którzy są trzeźwi i nie wiedzą-stąd świat taki różnorodny!

Gość nie kumam co Cię
Nie porównuj szwagra i ojczyma do obcego chłopa. Aleście złosliwe. pewnie zazdrościcie, bo wiekszość mąż nawet nie tyka albo mężów nie macie i zero szans na sex

Gość Napisze krotko......
Ciekawosc cie zzera, co ludzie robia po? Pewnie splunal i wyszedl. Jak jej maz..

Jeju, a o czym w takim razie, może czy kinderbal się udał, a moze pytałaś go o samopoczucie koleżanki w ciąży? Znam jedną wlaścicielkę pubu, samotną matke z ok 6 letnią córką,.... też ma kruczoczarne włosy, ale na 100 proc jej pub nie ma renomy :o zastanawiam się tylko, z kim mogłas się puścić hmmm....

Gość maxisss
zwykle jestem rozważna i rozsądna a do tego ostrożna w kontaktach z ludźmi. Nie wiem co się stało wtedy ze mną :/ Za długo może nie przytulił mnie żaden mężczyzna...

Masz racje. Wiekszosc z nas nie miala sexu z zonatymi i to nas dzieli.

Gość maxisss
laura a długie czy krótkie włosy ma ta znajoma? Kręcone czy proste? Szcupła czy gruba? Wysoka czy niska? ja siebie nie opiszę ale myśle, że łżesz teraz i sądzisz że mnie wystraszysz

Cierpisz na syndrom braku kutasa w cipie?.. Ciekawe, ale wytlumaczenie sobie znalazlas. Podobnie, jak Doda, ktora usprawiedliwiala swojego ojca, ktory splodzil dziecko na boku. A czasem sie nie potknelas..?

Zresztą co jak co ale tego nie podważy nikt że kobiety takie sytuacje wykorzystują a faceci są jak cielaki które sie poddają. I to kolejny powód żeby nie mówić No chyba że liczysz na to że on zamieni ją na ciebie-w co wątpię daję ci 15%

Gość maxisss
rozmawialismy trochę o pracy, troche o znajomych, tak zwyczajnie, jak zawsze, jakby sie nic nie stało. I on sie zachowywał jakby to sie nie wydarzyło-nie wiem czy tak żałował czy tak po prostu przeszedł po tym do porządku. Też byłam zdziwiona, bo wtedy nawet chciałam żeby mnie choć przytulił. A potem jak dzieci wstały to przyszły wyrzuty i wstyd

Gość maxisss
w życiu bym nie chciała jej odbiś faceta!!!

Długie, kruczoczarne i proste włosy, rozwódka, a to dziecko zrobiła sobie po rozwodzie z klientem jej pubu, który dał nogę.

Gość skadi.
Pewnie jest niezłym ogierem. Mi byś nie popuściła szpary. Ale wiadomo że skoro żonaty to niezła partia

tzn po rozwodzie z męzem, otworzyła pub i poznała tam ojca dziecka. To Ty????? Ale jajca :D

Słuchaj, jesli jesteś tym, kim myślę, nie mieszam się, nie moja sprawa. Ale swoją drogą ale wtopa na forum - ostrzeżenie - nie podawać zbyt wiele szczegółów ;)

Hehe, ale pustak- a dalabym uciac sobie reke, ze blondi! Heh, coz nie taka blondynka glupia, jak ja maluja. Motyla noga.

Mogę ci doradzić, że mówiąc koleżance o wszystkim tylko bardziej ją skrzywdzisz. A ulgi i tak nie poczujesz. Do jednego błędu dodasz kolejny, pewnie jeszcze gorszy. Zapomnij o wszystkim, wybacz sobie i żyj dalej... P.S. Jeśli musisz "odpokutować" to zrób coś dobrego dla innych - pomóż w hospicjium, zaprzyjaźnij się z dzieckiem z domu dziecka ( jest nawet instytucja tzw. "rodziny zaprzyjaźnionej"), zaopiekuj się psem ze schroniska czy coś w tym stylu. Uspokoisz sumienie, dasz dobry przykład córeczce, a przy okazji zrobisz coś dobrego dla świata...

Gość prawdele wyjdzie na
jawele

Ale zgadzam się z księaniczką. Zapomnij - jak najszybciej. P.s. to była podpucha, ale aż trudno mi uwierzyć, że tak strzeliłam w 10tkę :)

Gość kolejne prowo a idiotki
oczywiscie lykaja jak pelikany, gul gul :)

Gość taka sem jo
ale mało w Was empatii! Laska jest sama z dzieckiem, jedynaczka, rodzice daleko, przezyła ciężko rozstanie. Potrzebuje ciepła i uczuć choc wmawia sobie, że tak nie jest. Ma sporo na głowie prowadząc własny biznes i na pewno chętnie by sie na kimś wsparła. dała sie ponieść chwili, bo w głębi duszy jest samotna i może sfrustrowana tym. Chce udawać silna ale jak każda z nas jest... kobietą. A kobiety potrzebuja facetów. Ona była spragniona uczuc i bliskości drugiej osoby a on??? Poleciał na fajna laske, bo pewnie żona mniej atrakcyjna i pociagająca, zwłaszcza ŻE W CIĄŻY. Na nim psy wieszajcie a ją postarajcie sie zrozumiec. I nie mówcie, że Wy nigdy, bo człowiek nie zna siebie na tyle, że może poręczyć za własne działania. Czasem to po prostu niezrozumiałe dlaczego tak a nie inaczej się zachowujemy, Autorko, nic nie mów i staraj sie przejść nad tym do porządku

Gość maxisss
Byłam w drodze do pracy. Teraz jestem juz na miejscu i moge odpisywać. laura, nie trafiłas w dziesiatkę, nie ze wszystki, bo z niektórymi szczegółami Ci się udało. He - nie miałam nigdy męża :( A z ojcem córki znamy się ze studiów, nie był moim klientem :) Ale nieważne... Dziękuję Wam za cenne rady, bo pare mądrych słów tu padło jednak. Macie racje, że muszę zapomnieć. Zwłaszcza, że ten chłop mi obojętny a tylko o koleżankę chodzi. Dla jej dobra zamilknę :) no i postaram się życ jakby to nie miało miejsca