Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katerine4418

Wlosy,pomożcie!

Polecane posty

Siema,mam straszny problem z moim wlosami...Ciagle mi sie łamią i strasznie duzo ich wypada.Gdy sie czesze cala moja szczotka jest pełna wlosłow.Włosy mam farbowane.Moja fryzjerka radzila mi zebym zmienila farbe,bo podobno Palette niszczy włosy.Niestety to tez nie pomogło.Co mam robic?Poomocy :(

Gość galianaannonimka
zgol sie na lyso

a co mineły już 3 lata odkąd nie farbujesz/myślalas że zmienisz farbe i za miesiąc będziesz mieć afro;o sory ale po wieloletnim farbowaniu modelowaniu i innym hujommujom twoim włosom zajmie kilka lat zanim odrosną i dojda do ladu i skladu propomuje nie farbowac nie stosowac lakierów pianek ciasnych kitek suszenia suszarką za to odżywcze odbudowywujące i regenerujace maseczki

Gość eerty
Pij drozdze..poszukaj w necie.

Gość prrrrrr
własnie nie spodziewaj sie efektów po krótkim czasie ja przez lata farbowałam i niszczylam prostownica az zaczeły mi sie robić łyse placki i prześwity przestraszyłam sie że wyłysieje dopiero po 2 latach zaczeły wyglądac jako tako

moze po prostu przestan farbowac i walic sobie chemie na glowe to Ci wlosy przestaną wypadać :O proste i logiczne

podczas mycia do szamponu daj kropelke olejku rycynowego i pij codziennie szkalnke naparu z pokrzywy i skrzypu.

Gość Najlepsze z najlepszych sa
Tabletki NOURKRIN EXTRA STRENGHT, ale dostepne w Anglii. Mozna zamowic online do Polski. Opakowanie w sklepie angielskim kosztuje okolo 60, ale online mozna znalezc nawet za 25-29 za opakowanie. Rzesy staja sie mocniejsze, jest ich wiecej, wlosy nie wypadaja i sa silniejsze. Tlko brwi trzeba czesciej depilowac :/ tabletki dzialaja juz po zuzyciu okolo pol opakowania, przynajmniej u mnie i moich kolezanek tak bylo. Bierze sie 2 tabletki dziennie. polecam!!!!!

Gość Najlepsze z najlepszych sa
Ceny oczywiscie w funtach, ale znaczek sie nie przekleil. Chyba w kafe nie maja w opcji.

o widze ze o rycynowym tez byla mowa, potwierdzam, mozesz nawet dolac troche do butelki i wstrzasnac wtedy latwiej poprostu aplikuje ale przyciemnia wlosy, najlepiej sie go uzywa na rzesy

jeszcze dodam ze jak mojej mamie fryzjer zniszczyl wlosy za mocna farba a wlosy ma delikatne, az jej sie pokruszyly to stosowala wlasnie ta maseczke z jajkiem i nafta kosmetyczna

nafta jest ok, oleje do włosów też, możesz kupić jantar (wcierka), co do rycynowego to ja osobiście nie polecam - bardzo cięzki olej, cieżko go zmyć, włosy mam po nim przeciążone... niska cena ale efekt też raczej słaby. Kup sobie szampon bez SLS, nie susz gorącym powietrzem, nie rozczesuj mokrych włosów, nie trzyj ich też ręcznikiem po umyciu, a najlepiej zetnij chociaż część - bo pewnie końce masz w najgorszym stanie.

Gość szinezek
Ja polecam zagęszczanie włosów. Myślałam, że już nic nie poprawi mojego wyglądu a jednak! wreszcie nie wstydzę się swojego wyglądu, naprawdę za niewielką cenę można poddać się przyjemnemu zabiegowi i od razu widać efekty, a wcześniej też ładowałam w suplementy, zresztą poczytaj sobie o tym to się dowiesz Są to tzw systemy integracyjne, metody specjalnie przystosowane dla osób z problemami łysienia, hormonalnymi i osłabionymi włosami. Mam teraz burzę włosów na głowie! :) Bardzo dyskretne, idealne ;) zajrzyj na internet Beauty for You, tam mają wszystko opisane jakby coś to podpowiem, napisz prywatną wiadomość Pozdrawiam