Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pantomima z teatru

Głupia miłosna historia

Polecane posty

Gość pantomima z teatru

Witam Was dziewczyny. Jestem w totalnej kropce. Mam męża już drugiego i od roku pewien chłopak ciagle zabiegał o spotkanie ze mną. W końcu uległam, wlądowalismy w hotelu. Było tak sobie, bo on jest dużo młodszy niż ja i chyba nie spełnił moich wszystkich oczekiwań. Zabrakło mi gry wstępnej. Potem za miesiac znów się spotkaliśmy i był seks, nieco lepszy. Jednak mam wyrzuty sumienia i chciałam to zakończyć, ale on wyznał że mnie kocha. Za pół roku on bierze ślub. Znam jego wybrankę. Źle mi z tym jak cholera. Nie wiem jak powinnam postąpić.

Gość pantomima z teatru
Też dodam, ze codziennie się widujemy, bo razem pracujemy.

Gość Jacek. G.
Mam też swoją miłość w pracy i jest starsza dużo ode mnie, ale ją kocham, a ona mnie. Co do seksu to myślę, że będzie coraz lepiej.

Gość wolna czy zajęta?
Sama musisz ocenić sytuację, bo ryzyko dość duże.

wiesz co autorko? ja rozumiem jak już się trafi wielka nieplanowana miłośc... no i człowiek nie umie się powstrzymać, postanawia wszystko rzucić itd ale Ty - nie czując nic do kolesia bez żadnych wyrzutów zdradzasz męża i do tego robisz to z facetem, który wiesz, że niebawem bierze ślub żal mi Ciebie totalny brak inteligencji emocjonalnej i wyobraźni

Gość uytyuuuiui
chyba ku r wa a nie pantomima

Gość milosna taaaaaaaaaaaaa
i gdzie tu milosna historia? toż tu jest tylko chuć jakiejś dziwy z ruchaczem, tu nie ma milosci 🖐️

Gość pantomima z teatru
Kur... to bierze kasę za seks, ja nie biorę, a to że coś nas kręci to nie znaczy że zaraz jest się kur. Zdradzam męża, bo coś czuję do mojego kochasia i to jest siła wyższa, podoba mi się i on też robi wszystko by każdą wolną chwilę spedzać ze mną.

Gość to może ja ...====
Wiem o czym piszesz, mam taką samą sytuację, tyle tylko, że mój kochanek bierze ślub dopiero za rok.

Gość donna i donna
U mnie jest podobnie, też kogoś mam nie wiem co robić, mam huśtawkę.

Gość EleGannt
kurva daje za darmo , prostytutka zarabia

Gość gość
to teraz ja, mnie podrywa 18 latek, a ja jestem starsza od niego o 20 lat. Nie umówię się z nim, ale on bardzo zabiega i tego chce.

Gość gość
Masz jedno życie. Korzystaj. Żebyś za 20 lat powiedziała "K***a przeżyłąm to życie! Było z***biste!" I olej wyrzuty sumienia. Mąż pewnie też by nie miał ;)