Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onn...,

Jutrzejsza noc:)

Polecane posty

Gość onn...,

jutro przyjezdza do mnie pewna kobieta.. poznaliśmy się na czacie. jest mloda mezatka i chce ze mna zdradzić swojego faceta(ja mam dziewczyne i wie o tym ) strasznie jestem podjarany perspektywa jutrzejszej nocy:)

Gość ula kraków
zauważyłam że zdrady stały się jakby modne , mój znajomy który ma firmę i spore dochody na moje pyt odnośnie kochanki odrzekł zdziwiony " ja się obracam w takim środowisku że wstyd nie pykać na boku !" A ma taką super żonę ładną dobrą kochającą , wiem bo znam ich oboje .

Gość onn...,
krakow.. a Ty skad jesteś? tak, chcę:) kręcą mnie mężatki taki zakazany owoc:)

Gość onn...,
widzisz ulo moze to w krk i okolicach tak sie dzieje:)a moze ta fajna zonka tez ma kogoś na boku nigdy nic nie wiadomo:)

Gość ula kraków
autorze ale widzisz mnie moda nie interesuje , nie mam w zwyczaju biegać za medialnie otumanionym stadem , nie ta fajna mężatka nie ma nikogo na boku , a mnie szlag trafia że taka fajna babka się marnuje u boku takiego bezmózga

Gość fhhhfhchf
wstyd nie pykać na boku no ja pierdole co za debil z tego kolegi...wstyd to to robić,to jest prawdziwy wstyd.Osoby które zdradzają to zera,nie są nic warci.Całkowite dno.Ci co idą za modą też wiadomo debile.Znam takiego jednego co zdradzał "żeby koledzy nie mysleli" ale jest to facet lekko cofnięty w rozwoju,wygląda nawet na takiego.Nikt na poziomie sie tak nie zachowuje i nie myśli tak prymitywnie. Nie znosze jak o zdradzie mówi sie "na luzie" żartując.To zbyt poważny i zły temat TĘPIĆ ZDRAJCÓW

Gość fhhhfhchf
jak Cie szlag trafia to jej powiedz ,ja bym to zrobiła,jak nie chcesz powiedzieć to ja powiem,tak sie składa że też jestem z krakowa...dziwny zbieg okoliczności ale to prawda.Wstyd mi że takie zera mieszkają w moim mieście,ale nie dam sobie wmówić że to realia i obyczaje miasta bo tak nie jest.Znam na szczęście porządnych ludzi :)

A żeby Cię zaraziła jakimś choróbskiem. Jakbym była Twoją partnerką , to wszystkie włosy bym Ci pensetą wyskubała.

Gość yrdududu
nie życz mu choroby przecież to będzie niezasłużona kara dla jego dziewczyny bo też sie zarazi :(:(

Gość onn...,
ja naqet nie chcialem pytac czy to robisz Ulo:) wiecie co mnie najbardziej smieszy jak ktos pisze nie on na pewno tego nie robi on taki nie jest.. nie twierdze ze wszyscy zdradzaja.. ale po tej mężatce z którą się jutro spotykam tez nikt by nie powiedział ze moze zdrsdzic męża.. taka niepozorna lekko zaokraglona szara myszka i to tez w niej mnie kręci:)

Gość ula kraków
autorze owszem jest takie powiedzenie " tyle wiemy o sobie na ile nas sprawdzono " ,jednak wątpię by ktoś kto ma od lat taką a nie inną hierarchię wartości nagle zechciał ją zmieniać , może człowiek młodziutki ,ale ludzie 30+ mający swoje poglądy przyzwyczajenia raczej ich już nie zmieniają . Mnie nic do tego , twoja moralność ,twoje ciało , twoje sumienie ,ja jedynie wyraziłam swoje zdanie.

Gość yrdududu
czemu Ulo pominęlaś moją wypowiedź? czemu nie powiedziałaś tej kobiecie żej est zdradzana? to nie jest śmieszne że nikogo nie można byc pewnym,że może zdradzać ktoś po kim bysmy sie nie powiedzieli..to jest strasznie smutne i przerażające.Jak podłym bezdusznym potworem musisz być autorze skoro Cię to bawi...skoro masz gdzieś swoją dziewczynę wykorzystujesz jej zaufanie..to odrażające

Gość onn...,
nie powiedziałem ze mnue to bawi. w jakis perwersyjny sposob podniwca mnie to ze jutro o tej porze bede sie z nia namietnie kochać..

Gość onn...,
nie powiedziałem ze mnue to bawi. w jakis perwersyjny sposob podniwca mnie to ze jutro o tej porze bede sie z nia namietnie kochać..

Gość onn...,
obudzil mnie sms od nie. .napisala, że wygolila sobie cipeczke i zostawiła taki mały paseczek.. i ze nie może się doczekać aż ja wylize.. tez nie mogr sie doczekac:)

Gość onn...,
za godzine wsiadzie w pociag i przyjedzie do mnie:) nie moge sie doczekać ...

Gość onn...,
powiedzialem zeby nie przyjezdzala. nie moge jej zdradzic kocham ja.

Gość onn...,
nue bedzie zadnej nocy, odwolalem to:)

Gość onn...,
siedziwc na kafe i pisac z Toba ;)

tak a o czym popiszemy daj jakis temat ciekawy bo tu same nudy na kafe zaraz zobadze co ciekawego leci w telewizji

Gość onn...,
na szczęście nie mam q domu tv:) to moze książkę poczytam:) a o czym ciekawym mozna gadać na erotycznym jak nie o seksie(ironia)

Gość onn...,
nie wiem. moze obawa przed wyrzutami sumienia? moze dlatego ze moja dziewczyna byla dla mnie wyjatkowo mila i kochana?