Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kattiee

jak poderwać chłopaka z zespołem aspargera?

Polecane posty

Gość kattiee
nie mam jakiegoś super doświadczenia ale raczej w tej szkole nie było żadnego co by odstawał ponad poziom :P może po prostu mądre dziecko. Co do psycholozki to też mi taka jedna kiedyś coś tam podejrzewała, tylko dlatego że ciężko było ze mną nawiązać kontakt itp. Po prostu jestem raczej zamknięta w sobie, spokojna i poważna i już jako dziecko taka byłam, ale nie, jak 9-latek udziela tak poważnych odpowiedzi to już coś musi być nie tak. A ja po prostu byłam no.. taka poważna i do wszystkiego tak podchodziłam :P

Gość lucinda bernanke
A jaką muzykę grają?

Gość kkkffffkkkk
zastanów sie, ponieważ życie z takim człowiekiem na pewno będzie ciezkie, ale to nie znaczy ze niemozliwe :) mój siostrzeniec ma ZA, ma teraz 16 lat i funkcjonuje prawie normalnie, ale jak widzę jakie ma czasem zagrywki, wymyśla jakieś własne ideologie , niepotrzebne przyzwyczajenia, to nie wiem jak będzie z jego uczuciową przyszłoscią i czy da radę stworzyć kiedys z kimś rodzine. To też chyba zależy od zaawansowania choroby

Gość kattiee
mysle że on u niego nie jest to tak bardzo zaawansowane, mam porównanie u koleżanki, dlatego postanawiam ze wszystkich swoich nieśmiałych sił spróbować. Weźmy pod uwagę że ja też jestem osobą 'inną', tzn mówie tak, bo interesują mnie rzeczy które osoby w moim wieku normalnie nie interesują i takie tam ;)