Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tryggon

moze jakas sesnowna dyskusja?

Polecane posty

Gość Nie dla psa kielbasa hmm
Co to kurwa za wycieczki personalne? Chce niech "se" pisze co jej sie podoba, nie musisz czytac.

Gość do ror--
ty jestes naprawde jak taka czarna,natretna mucha,ktora czasem zmienia kolor :/

Gość do ror--
ty jestes naprawde jak taka czarna,natretna mucha,ktora czasem zmienia kolor :/

"do ror-- ty jestes naprawde jak taka czarna,natretna mucha,ktora czasem zmienia kolor :" xxxx dla ciebie slonko moge byc i krasnalem ogrodowym;-) twoja opinia na temat mojej osoby lata mi i powiewa - as easy as it is;-)

"tryggon Ror dzieki za zepsucie topiku" xxxxx i nastepny z wiecznymi pretensjami;-) i co za wybiorczosc;-) moze pisz sobie na kartce do szuflady - ale jak cos nie wyjdzie - to pewnie ciesla ktory robil szuflade bedzie winny, co nie?;-)

Roberto lecz sie na leb nierobie i leserze. Ja codzennie na Kafe? Klka miesiecy tu nie zagladalam. A potem te twoje durne temacki o szukaniu dzewczyny. Wez sie yebnj w ten glupkowaty leb. :o Myslsz, ze laski sie nabiora na te Twoje teksty? To ze mnie nie udalo Ci sie sciemnic to nie znaczy, ze uda ci sie z innymi buraku.

Gość hsjshsishjsh
Modliszka - masz 100% racji tym razem. Też pamiętam te jego wycieczki po Richmond park i inne charakterystyczne teksty które powtarza. Dziwnie sie z nim rozmawia niestety zmienia nicki, e-maile a ciągle szuka polki. Niby wszystko z nim ok ale dlaczego mam wrażenie że on czuje sie jakiś lepszy od innych? W topicu "polki za granicą " to też on pisze. Zdradził sie tekstem że jedynie w ojczystym języku można sie porozumieć.

Gość hhgfggfyjgygyfgy
no dokladnie!! ciagle sie tu udzela burak jeden na kafe. Szukal dziewczyny, ale tylko Polki, singielki mlodej, pracujacej. bo on nie nawidzi kobiet po trzydziestce i rozwodki sa dla niego przechodzone i gorszej kategorii kobiety. silownia, basek, rower w richmond park, bajer to on ma. Niby taki fajny facet, w ogole biora go za obcokrajowca a na kafe szuka. he he he! :D Ale sciema. I tak od kilku miesiecy a nawet dluzej tu jest na tym forum i laskom kity wciska jaki to on fajny. masakra ludzie. a tak naprawde to jest frajerem i rasista. nam dziewczynom by oczy powydlubywal za to, ze randkujemy z cudzoziemcami. :D

M o d l i s z k a ty masz problemy z facetami, jak na standardy angielskie jestes naprawde niezla... ale aktycznie warto rozwanie podejmowac decyzje w takich sprawach. nie brac 1 lepszego :)

wertyp --> 'jak na standardy angielskie jestes niezla' nie zabrzmialo jako komplement haha.

Gość Robertoooo
@koniec pewnej epoki - na czym Ciekawym bylas w Galerii ?:)

Robertoooo, byłam w narodowej galerii portretowej. Obok jest galeria narodowa, ta duża, ale tam kiedys byłam. Postanowiłam sobie ją tez odświeżyc i wybieram sie tam za tydzień. Jednak nie chce tego robić tak, jak to juz było - czyli szybkie zwiedzanie po łebkach, tylko na każdy osobny dzień szykuję sobie tylko 2, max 3 epoki. W ten sposób nad każdym obrazem zamierzam chwilę postać, pokontemplować, a nie z wywieszonym ozorem latać po salach jak Japończycy. W ten sam sposób zamierzam zwiedzic muzeum brytyjskie, Wiktorii i Alberta i kilka innych. Niewazne,że w ten sposób to sie rozciągnie na całe tygodnie, nieważne,że szarpnie mnie to finansowo ( do Londynu musze dojechać koleją). Ważne,że piękne rzeczy oslodzą mi brzydotę tego kraju.

a ja jestem - jak to okreslic- patriotka slowianska /nie polska/ - i chcaialbym miec kiedys dziecko i ze slowianinem wlasnie.

Tryggon - :) Czytałam to, co napisałaś o szukaniu swojego miejsca, o pracy i chęci pracy w róznych krajach....zabawne, bo ja własnie tak przez wiele lat żyłam. Pracowałam w kilku krajach europejskich, właczając w to Niemcy, Norwegię, Francję i parę innych. W niektórych z nich mogłabym mieszkać na stałe ( np. w Norwegii - kraj przepiękny, kocham go), w innych nigdy. Ja mam o tyle dobrze,że znam biegle i angielski i niemiecki, u mnie to nie byłoby bariera, natomiast bariera jest mój wiek. Niestety, 20 lat skończyłam dawno temu. :) Postanowiłam juz,że w UK nie zostanę. Wiesz o jakim kraju myślałam ostatnio? O największej obecnie potędze gospodarczej - o Chinach....Wiem,że ci, którzy tam pracuja na kontraktach zarabiaja ogromne pieniądze. A jaka przygoda życiowa. :)

ja juz jestem w przedziale 30:) i dlatego tez nie bawi mnie zaczynanie wszystkiego od nowa, ciasne klitki, zycie marnej jakosci- tylko praca-dom. choc czuje jeszcze potrzebe przemieszczania sie, poznawania, i szukania swojego miejsca; moze nawet umre nie znalaszly go. poki co, tez mam jeden kraj, gdzie bylo mi najlepiej z dotychczasowych /grecja/ - ja gustuje w cieplych , pelnych zycia mejscach. pracowalam wczesniej w pozaeuroejskich krajach- ale tych blizszych. i tam -pomimo wiekszych roznic kulturowych- czulam sie dobrze-przynajmniej bylo cieplo, slonecznie, duzo energii. jesli w miare planowanego przez mnie rozwoju moich kwalifikacji, uda mi sie pozyskac sensowny kontrakt, wyjechalabym na jakis czas w dalsze miejsce ,poza europe.