Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...............mężama

mąż używa szantażu

Polecane posty

Gość barnej
ooo wreszcie to facet szantażuje kobietę a nie jak zwykle :)

Gość wlasnie...
...ja ze swoja nie moge juz wytrzymac, tez odmawia, sex raz na miesiac, totalna porazka, odniechciewa mi sie przez to wszystkiego i jest coraz gorzej

Gość hjfojjdkljdckljdlkj
Dlatego trzeba jeszcze przed slubem przekonac sie we dwoje ze pasujemy do siebie temperamentem, oczekiwaniami w lozku, wyprobowac to i tamto, rozwinac takie czy inne techniki w lozku - wtedy sex w malzenstwie nie bedzie powodem przetargow i szantazy, tylko przyjemnoscia. Dorosli ludzie powinni kochac i zaspokajac sie nawzajem we wszystkim. A swoja droga : jestes naprawde zakochana i oddana mezowi, jezeli nie chcesz rozpoczac pocalunkiem w .... a skonczyc "lodem". Dla kogo oszczedzasz sie ?

Gość mi się wydawało
że jest ok, sex był często, lodów jakoś wtedy prawie nie potrzebowałem, wyszło niestety później, a im dalej tym gorzej, u mnie narasta coraz większa frustracja.

Gość do autorki postu
Może bardziej konstruktywnie: pomyśl albo napisz jakbyś sobie wyobrażała jego 'przekonanie' Ciebie do tej zabawy?

Gość i dobrze cię szantażuje
bo na takie głupie baby nie ma innego sposobu, seks oralny jest częścią gry wstępnej i to jest prawie standard w stosunkach męsko-damskich a tobie chce się grymasić. Jak poszukasz sobie kochanka to zobaczysz że nie tylko będziesz robiła loda ale i z połykiem, bo inaczej kochaś po 1 randce kopnie ci w tyłek

Gość Jakie wieści?
Któreś z was się złamało?

Gość TyWieszZeToJa...
Aż mi się przypomina pewna sytuacja... Kiedyś usłyszałam rozmowę teściowej z partnerem (teść nie żyje), on prosił ją o loda... Na to ona mu z tekstem: "Czyś Ty oszalał, czy ja się nie szanuję..." Przy czym on jej na pewno robi minetkę... Dodam, że to związek nieformalny, ludzie czterdziestoparoletni. Jeśli chodzi o mój stosunek do tego... Wszystko zależy od faceta. Zanim mój poczuł moje usta tam na dole, musiał poczekać kilka miesięcy. Tyle zajęło mi otwarcie się na niego, wyzbycie zahamowań, wstydu, akceptacja jego ciała... Wszystko naraz. Chciał już za pierwszym razem, odmówiłam mu. Musiał swoje odczekać. Dziś robię to co najmniej kilka, kilkanaście razy w miesiącu - zależy, jak mam ochotę... Nie zmusza mnie do niczego, sam mi często robi minetki, bo lubi. :) Jestem zdania, że jeśli partnerzy się pragną, nawzajem akceptują, chcą sobie sprawiać przyjemność to jak najbardziej jest to kwintesencja tego wszystkiego. ;) Można to robić i nie mieć obrzydzeń/być kurwą... Pod jednym warunkiem - temu jedynemu. ;)

Gość do autorrki
a czy ten szantażujący facet jest jakiś idealny w łóżku że się ciebie czepia?

Gość Do TyWieszZeToJa...
Pytanie ile można czekać. U mnie ponad 5lat i dalej nie chce, ma obrzydzenie. Mi się już nie chce starać. Dla mnie to totalnie brak akceptacji z jej strony.

Gość proekozielona
jesli jestes cnotliwa trzeba bylo nie wychodzic za maz i kolejna zimna suka, ktora zalatwia sprawy z mezem sexem zycze ci by cie zostawil mezus i znalazł bardziej namietna, czula kobiete niz taka zimna dretwa sucz

Gość jakbyś chciała?
żeby mąż Cię do tego przekonał?

Gość Ja tez to
rozegrałem tak : moja robiła mi wcześniej loda ,po kilku latach przestała .Twierdzi ,że przeczytała iż od robienia loda można dostać raka krtani czy coś podobnego ,prosiłem kilka razy -ona nie i nie . To nie . Teraz chodzę na lody gdzie indziej -do studentki która nie boi się raka krtani . I moja jest szczęśliwa i związek cały i studentka szczęśliwa. Z dwojgu nieszczęśliwych ludzi powstalo troje szczesliwych . JA zawsze mówię -nie to nie !

Gość ciekawe.....
ile moja wytrzyma

Gość anonka
ja uwielbiam zaspokajac mojego ukochanego czasem jak cos robi w samych dresach lapie go i mu robie uwielbiam to i czuc ze sie we mnie spuszcza i jak zamyka oczy aj niech tylko po pracy go dorwe dzis mniam!

Gość moja poprzednia
Też to uwielbiała, w różnych miejscach i porach. Potem ją bawiło jak szła do miasta albo się z kimś spotkać a przed chwilą wszystko połknęła.

Gość damianek25
tak się zastanawiam nad tym ,czy dziewczyna lubi zwalić swojemu facetowi tak bez jej zaspokojenia. Moja jak wyczuje, że mi stoi natychmiast wykorzystuje to do zwalenia i jak dochodzę to jęczy z podniecenia ale orgazmu nie ma.Mówi mi że to lubi ale ja sądzę że robi to żebym od niej nie odszedł

Gość ciesz sie
ze to lubi i nie wnikaj

Gość jakasanka20
dziewczyna jak lubi to ją to przyjemnie podnieca i wcale nie musi mieć orgazmu. Ja kocham swojego faceta i robię to z przyjemnością choć czasami dokańczam też sobie rączką zazwyczaj gdy jestem w nastroju.

Gość gość
Ciekawe jak to się skończyło.

Gość gość
ciekawe jak to się skończyło

Gość gość
Pewnie znajdzie taką która to lubi i tyle