Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jurand z Krakowa

Chce rzucić dziewczyne, bardzo przytyła

Polecane posty

Gość Jurand z Krakowa

nie mam ochoty na seks , nie chce jej dotykac... Namawiam ją na sport a ona nic ,nadal dupa jej rosnie. Gdy sie poznalismy była energiczną laską, biegała, pływała a teraz tylko ksiązki, komputer, studia, impreza i chrupki eh

Gość Magda 16 warszawa
juz ją rzuciles?

Gość agata357
To nie jest powod do zrywania. Jesli na prawde ja kochasz to z nia zostan. Kiedys byla szczupla teraz przytyla kiedys moze schudnac a ty mozesz zalowac decyzji. Zastanow sie jeszcze nad tym. Powodzenia :-)

wielorybom mówimy NIE ! a za kilka miesięcy przyjedzie dźwig z pobliskiej budowy wyciągnąć ukochaną ponieważ utknię na kiblu lub w fotelu i żeby ją zachecic sam rusz dupe i nie siedz przy komputerze

Kobiety wymagają od facetów zasadności itp. My od nich figury, żeby nam się miło dla oka ruchało... Równowaga musi być.

Gość treleulele
niby jak sie kogos kocha to nie powinno sie z nim zrywac z powodu tego jak wyglada bo to wnetrze sie liczy. ale powiedzmy sobie szczerze - zwiazek bez chemii, bez pozadania i bez seksu sie rozpadnie. facet nawet jak z nia zostanie to zdradzi ja z kobieta, ktora go bedzie pociagac, bo ma swoje potrzeby, z reszta tak samo jest w druga strone. najlepiej z nia pogadac i powiedziec jej wprost w czym jest problem-nie namawiac na silownie czy inne rzeczy, bo zapewne zignoruje to co powiesz. a jak sie wywali prosto z mostu, w czym tkwi problem, to jest szansa, ze sie laska ogarnie. good luck

no i kobieta ma figurę dba o siebie bo gość chce tego jak wyżej a sam w swoim kierunku nic nie robi tylko siedzi i samemu dupa mu rośnie najlepiej jest wymagać od kogos samemu nic nie robiąc a gdyby było odwrotnie w tym związku ? Czy ten facet zrobiłby coś ze sobą gdyby usłyszał od swojej ukochanej weź się za siebie bo wyglądasz jak szympansica w ciąży? Jestem ciekaw

Gość do spedalonych 21wiecznych
Pedałku wykwintny dałeś sie omotać pedalskiej propagandzie, dużo estrogenów wyczuwam w twoim organizmie, chłopa ci trzeba PS. nie jestem grubą kobietą, jestem normalnym mężczyzną nie spedalonym lalusiem w rurkach

mam podobnie,ja zauważyłem nadwymiary i zająłem się tym,a ona..?cóż,jej się podoba to co ma na sobie.Mamy odmienne zdania,a robić nic z tym nie chce,dzięki temu sexu nie dostaje od pół roku,ja sobie radzę :)

Gość Mirka_19925
Skoro tak piszesz to najwidoczniej nie kochasz jej tak naprawdę..