Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawstydzona 31

chce pogadać ale nie mam z kim :( prosze

Polecane posty

Gość Be The Greatest
Ja moge pogadac, smutno mi troche

Gość Be The Greatest
Znowu zostalem wykorzystany. Dawala mi znaki zainteresowania, duzo rozmawialismy, spotkalismy sie i od 3 dni nie odpisuje. Prawie 4 rano a ja nie moge spac, mysle i mysle o niej.

hhhh kurde nie wiem jak to powiedzieć i tez moze byc to nie trafna "wizja" ale możne porostu po spotkaniu stwierdziła ze jednak to nie to , lepiej teraz niz później jak byś miał sie zaangażować

Gość Be The Greatest
Poznalismy sie na studiach. Jest mlodsza i bylo to poprostu na przerwie jakies. Wpadlem w straszna depresje, nie moge jesc, spac nic. Glupio bo nawet nie byla moja dziewczyna. ALe to zauroczenie, te znaki ktore mi dawala i nagle bum

Gość Be The Greatest
Widywalismy sie na przerwach i gadalismy, nawet sama czekala na mnie az wyjde z klasy. Po spotkaniu dalej pisalismy duzo, planowalem 2gie spotkanie ale poprostu z dnia na dzien zmienila zdanie. Z DNIA na dzien!!

może ktoś cos powiedział na twój temat i sie przestraszyłam nie wiem, albo porostu sama sie przestraszyła bycia z toba sam na sam

Gość Be The Greatest
nie:) jest mlodsza, zupelnie inni znajomi wiec to niemozliwe;/

Gość Be The Greatest
mialem wrazenie, ze jej zalezy!! tak czy siak strasznie zdolowany jestem, nie moge nawet z nikim porozmawiac

Gość inguszetii
Mam podobnie z mężem.jest doktorem,siedzi przed komputerem albo telewizorem.Za każdym razem jak mamy gdzieś wyjść to muszę go namawiać.Ogranicza mnie,nawet na wycieczkę np do Egiptu nie poleci bo nie lubi słońca,piasku itd.od początku sama z dzieckiem jeżdżę na plażę, ale na egzotyczną wycieczkę mnie nie puści.Dlaczego mam ze wszystktego rezygnować.przez te jego zachowania i brak zainteresowania zdradziłam, tylko ja nie żaluję tej zdrady.zakochałam się w nim, ale on stanowczy powiedział, że nie odejdzie od żony i dzieci bo pochodzi z rozbitej rodziny.dla niego wzięliśmy rozwód.chyba zakończe ten romans.

słuchaj zadzwon do niej nie odbierze to poprostu jej napisz co jest grane bo nie wiesz co sie dzieje czy masz dac sobie spokoj czy nadal chce sie spotkac. napisz jej ze jesteście juz chyba dorośli i niech odpisze co i jak bo wieczność nie będziesz czekał

Gość Be The Greatest
Wyslalem jej smsa ona go olala zupelnie Nie chce biegaz za kims kto ma mnie gdzies bo to jeszcze gorzej wplynie na moja psychike. Jakby byla zainteresowana to odpisalaby a ona mnie poprostu olala. Mam juz 22 lata, nie wiem czy kiedykolwiek zaufam jakies innej dziewczynie, kolejny raz jestem mieszany z blotem.

chłopie bez obrazy ok ?! ty masz dopiero 22 lata serio korzystaj z życia mlody jestes też tak bym chciała studa przed toba laski to pindy ale kolesie nie lepsi trzeba:P a tak poważnie poczekaj sam sie znajdzie ta odpowiednia serio gwarant

Gość inguszetii
Miałobys domatorem.piszę z komórki.Jest mi tak smutno, czuję się taka samotna.spotkania powodują,że jestem szczęśliwa,a po powrocie wraca smutek.Chyba wezmę rozwód,ale szkoda mi dziecka.najgorsze że po rozwodzie musiałabym z meżem mieszkać,bo na wynajem mnie nie stać,pracuje w biurze i zarabiam 1600 na rękę.chyba żeby kogoś poznać nowego. ..boże nie wiem co robić!!!! Często płacze bo jestem bezsilna

Gość Be The Greatest
haha juz po studiach jestem:P w wieku 17 lat wyjechalem na studia do Szkocji i wrocilem w styczniu na stale do Polski

mamy ten sam problem uwierz mi mój też jest domatorem nie wiem czy czytałaś moje wypowiedzi na moim forum , ale u mnie jest to ze ja go kocham ale miłość to za mało i dlatego sie zastanawiam czy mu dać szanse bo on chce byc ze mną . ja wstydze sie ze zdradziłam ale sie roznież zakochałam a mój "kochanek" odszedł od zony i chce być ze mną , albo sam nie che byc z nia mimo tego ze mają synka

Gość inguszetii
Zawstydzona jesteś??? Jak widzisz moją sytuację???

Gość Be The Greatest
kazdy ma swoje problemy widze. Ja mam niby idiotyczny bo dziewczyna ktora nawet nie byla moja dziewczyna mnie olala a mnie to tak boli

jestem jestm ale moj net moli, ty piszesz z komórki i tak ciężko nam idzie :P słuchaj uważam ze powinnaś sie wyprowadzić albo on. masz 1600 zł + alimenty ktore sądz przydzieli na pewno wiec bedzie ciezko i ty sama ocen czy warto? bo może warto zawalczyć o małżeństwo pogadaj z nim próbowałaś?

Gość inguszetii
Zazdroszczę ci brzydko mówiąc.szkoda,że mój kochanek tego nie zrobi.postanowiłam,zakończyc romans, choć bardzo go kocham.do męża nic nie czuję.

Gość Be The Greatest
18 lat ma trudno mi jest poprostu zapomniec, tesknie za jej glosem, rozmowa, usmiechem. Myslalem, ze 1szy raz cos mi w zyciu uczuciowym wyjdzie a tutaj znowu klapa. Dziwne jest to zycie..w innych sferach mi sie powodzi, mam fajna siostre, fajnych rodzicow, ojciec jest vice prezesem w bardzo duzej spolce w polsce i zarabia kupe kasy jednak wszystkiego nie mozna miec bo moje zycie uczuciowe to pasmo niepowodzen przez ktore przeplakalem juz setki godzin

Gość inguszetii
Wielokrotnie przeprowadziliśmy rozmowy,ale zmienial się na m-c, a później wracaliśmy do punktu wyjścia.jak ktoś wcześniej powiedział, że nie można człowieka zmienić.im dalej będzie coraz gorzej.

mi zadrscisz? sluchaj tego: chciałam bym sbróbować z nim ale jego sytuacja jest trudna nie zniosła bym chyba tego . jego zona to siostra szwagra czyli inaczej siostra męża jego siostry kumasz? zakręciłam:P ale inaczej nie wiem jak napisać wiec wyobraź sobie jak my możemy byc razem przecież to nie logiczne. jego rodzina mnie nie nawiedzi zrozumiale i znajomi tez bo maja wszystko wspólne znajomych, rodzinne i dziecko

ja w życiu postępowałam zawsze z godnie zasadami i nagle cos pekło mialam dosyc robic wsyztko jak nalezy a moj tego nie doceniał i sie stało romans . kurde on mnie kocha z całego serca czuje to. ma do mnie zal i sie juz nie odzywa gdzy nie chcialam z nim byc z jego strony wszyscy wiedza u mnie nikt

Gość inguszetii
Jestem w totalnej rozsypce emocjonalnej,jesteśmy 14 lat po ślubię, ale ja mam już dość.może znaleźć sobie kogoś i dopiero się rozwiesc???ale mężczydni nie traktują poważnie takich mężatek,tylko im w większości chodzi o sex