Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to ciąża? mama roczniaka

potrzebująca pomocy i rady

Polecane posty

Witam, kiedy starałam się o synka brak miesiączki był dla mnie zbawieniem, ale teraz jestem przerażona. Z mężem kochamy się zawsze z zabezpieczeniem zdarzyło się w tym miesiącu raz, że doszło do stosunku , ale kilkuminutowego bez zabezpieczenia, ale też i bez wytrysku, na samym początku. Powinnam była dostać okres około 20 stycznia nie dostałam, zrobiłam kilka dni temu test ale wyszedł negatywny. Myślicie, że duża jest szansa, że jestem w ciąży? kiedy zrobić test by był wiarygodny? Poprzednim razem o dziecko starałam się 3 miesiące a tym razem zaszłabym w ciąże ot tak od razu za pierwszym razem? i to nieskończonym? (Mam zapalenie dziąseł, dwa razy robili prześwietlenie, miałam też jakieś ostatnio zatruci? czy to może być przyczyną, że okresu nie mam?) Pomóżcie? Mam rocznego synka jakbym była w ciąży to bym się wykończyła z jednym ledwo daję radę

kto pomoże?

Gość ginekolog stefan w.
Widzę pęcherzyk... To ciąża :classic_cool:

Gość Nicolka....
Po niektorych lekach okres moze byc pozniej. Mysle ze ciaza jest malo prawdopodobna. Test najlepiej zrobic rano.

katastrofa:-(

kiedyś robiłam wszystko by zajść w ciążę te które nie mają dzieci nie wiedzą jaka to ogromna odpowiedzialność, nie wiedzą, że dziecko nie zasypia ot tak, że nie śpi kiedy się chce, że nie wstaje o której my chcemy, dziecko to 24h praca. Sądziłam, że macierzyństwo jest inne.

Gość wiem jejku
możliwe

Gość aaadele
Wydaje mi się, że nie wpadniecie. Sama powiedziałaś że nie doszło do wytrysku. Jeśli obawiasz się ciaży to może wyznaczaj sobie dni płodne i niepłodne? Fajne są testery na ślinę. W dni płodne zrezygnujcie ze współżycia i tyle, nie będziesz musiała się bać.