Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nigdyniewolno

Jak sie dowiedzieć czy facet korzystal z burdelu?

Polecane posty

Gość nigdyniewolno

bo wiadomo, ze na szczerość nie ma co liczyć :-D

Gość RaZR
nie dowiesz sie

Gość hands kebab
A to robi jakaś różnice? Przynajmniej nie będzie prawiczkiem.

Gość nigdyniewolno
oczywiscie, ze robi :-O choćby był samym księceim na białym rumaku nigdy w życiu bym z takim nei była, no way az mi niedobrze na samą myśl, w życiu bym takiego nie tknęła

Gość podnosię bo dobre
mój mi sie przyznał po prostu , oczywiscie korzystał zanim sie poznalismy ,skrzywiłam sie ,ale myślę co tam ,odpowiada mi jego charakter sposób bycia itp , nigdy mnie nie zdradził ,co prawda rostalismy sie ,ale powód zgoła inny . Sądzę że można spuścić zasłonę milczenia na burdelowe akcje z przeszłosci ,o ile nie były nagminne :)

Gość nigdyniewolno
daj spokój :-O a nie obrzydzało CIę całowanie i lizanie penisa który wkłądał w prostytutkę jak tysiące innych brudasów i skunksów?? bleee wola być sama do końća zycia

Gość orange wyznać
Tak kobiety złe mówią o niedoświadczonych mężczyzn, że korzystanie z takich miejsc to wręcz jest wymuszony przez kobiety.

Gość jak facet szczery
to sam przyzna, jak nie, to sie nie dowiesz i tyle. moj byly tez byl (tez zanim sie poznalismy i to pare lat), ja rowniez jak kolezanka wyzej sie skrzywilam, ale przeszlo mi pozniej, nie pochwalam korzystania z tego typu uslug, ale mialam zostawic faceta ktory mi odpowiadal pod innymi wzgledami, bo kiedys zaplacil za seks? ' a nie obrzydzało CIę całowanie i lizanie penisa który wkłądał w prostytutkę jak tysiące innych brudasów i skunksów?? ' po pierwsze, jest cos takiego jak prezerwatywa... po drugie, nigdy nie wiesz kim byla poprzednia partnerka seksualna faceta, ktory nawet nie byl na dziwkach :P

Gość Zakręcić worek pełna garścią.
...drugą huknąć w grzyba..i sie okaże ... koleżanka robi tak...jak mąż wraca ...zakłada mu kondoma ...wali kite i po wytrysku ocenia ilość...... ...ojjjjjjjjjjjjjjj malutko malutko.......na boczku było....

Gość alez mnie wkurzają takie małe
prezerwatywa powidasz :-O :-D żal mi was :-O moze niedługo powiedcie, ze jak w prezerwatywie to wcale seksu nie było :-O

o matko jaki problem jak już tak Tobie na tym zależy to odwiedz ze zdjęciem ukochanego wszystkie burdele w okolicy może jakaś go pozna gorzej jak jakiś..

PoncjuszPijak: a jak był za granicą? :P x Nie ma sposobu,tym bardziej że jak nawet jakiś prawiczek postanowił stracić cnotę w burdelu,to wielkiej róznicy nie będzie,bo to jak z jazdą samochodem: doświadczenia nabiera się z przejechanymi kilometrami.Po jednym numerku w burdelu specjalnie znajomości technik mu nie przybędzie ;)

ale co za różnica czy korzystał czy nie? miałem też można powiedzieć znajoma która była bardzo szczera dawała na prawo i lewo partnerów zmieniała co prawie każdy weekend bawiła się no i czym się różni od dziwk z burdelu? Tylko tym że nie brała za to pieniędzy? Jeżeli partner powie że nigdy nie był w burdelu ale nie powie o takiej koleżance to wtedy będziesz szczęśliwa ? O to Ci chodzi?

Gość Amandkata!ź
Mój też był kiedys zanim nie bylismy razem jak byl w Belgii :/ mówił mi o tym jakiś czas temu bylam w szoku ale mi przeszlo a wczoraj rozmawialismy i znowu doszlo do tego tematu. Cały czas o tym myślę, krew mnie zalewa jak sobie pomyśle że jakas zdzira go dotykala a on ją, masakra po prostu. Nie wiem czemu tak mam to z nim straciłam dziewictwo on jest moja pierwszą miloscia taka powazna moze dlatego. Ale obrzydzenie, nerwy i itd mnie bierze jak mi sie to przypomni. Mowil ze wcale mu sie nie podobalo ale dla mnie sie liczy ze tam poszedl to mnie cholernie drażni :( dzis prawie sie do niego nie odezwalam za to. Wiem ze nie powinnam sie tak zachowywac ale to mnie przerasta :|

Gość dlaczego nie powinnaś?
dlaczego kobieta ma zgadzać się bez słowa na przeszłość partnera? faceci "wyzwolonej" też często nie chcą, to kobieta ma prawo nie chcieć korzystającego z dziwek. szczególnie jeśli sama nie ma takich akcji na koncie tylko że tych "wyzwolonych" jest znacznie mniej, wiec ciężko porównywać je do dziwek

Gość Amandkata!ź
Kocham go, on mi tłumaczył ze byl tylko raz kiedys jak byl w Belgii bo kolega prosil aby z nim poszedl on niby nie chcial a ten na to by nie był ciotą i nawet za niego zaplacil. Tak mi mówił bo źle zareagowałam na to. Ale ważne że tam poszedł tylko to się liczy... Nasza wczorajsza rozmowa znow mi przypomniala to i musze sie zmagac z tym od poczatku. Nawet odechcialo mi sie z nim kochać i w ogóle rozmawiac

Gość bardzo smieszne
pokaz jego zdjecie i zapytaj czy taki bywał :D