Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

młodamama25

Wkładki laktacyjne wielorazowe czy jednorazowe??

Polecane posty

Jednorazowe. Wielorazówek trzeba by mnóstwo mieć bo na początku bardzo dużo się zużywa. Najlepsze wg mnie ma johnson.

Gość A ja polecam.
Zdecydowanie wielorazowe. Miałam z aventu i świetnie się sprawdziły. Ale zawsze miałam w torebce jednak jednorazowe na wszelki wypadek.

Gość kikaku
jednorazowe, wielorazowe do kitu

Wielorazowych nie używałam, ale polecam jednorazowe z J&J albo Penaten - może kosztują więcej od tych z Bella Mama, ale tak szybko nie nasiąkają i nie trzeba ich zmieniać co chwilę i w rezultacie koszt ich jest taki sam. Są fajnie wyprofilowane, mają miejsce na sutek i dość dobrze się trzymają no i o czyn pisałam: są bardzo chłonne...

Gość Bądź sobą
Jednorazowe. Jak mi leciała Siara to tych różowych one chyba z J&J są nie musiałam zmieniać cały dzień. Są chłonne. I Nie przesuwaja się

Gość gość
po całym dniu to pewnie były sztywne i brzydko pachniały, wkładki laktacyjne też się zmienia :P

Gość gość
A mnie się właśnie J&J nie sprawdziły. Obwód był za mały i mleko zawsze gdzieś uciekało. Używałam canpola i nie miałam tych problemów. A wkładki to się powinno zmieniać częściej, co kilka godzin, a nie raz dziennie, szczególnie na początku, jak mleka jest dużo i sporo wypływa, albo jak jest gorąco i człowiek się bardziej poci.

Gość JadwigaAnnka
Heh również bym chyba się nie zdobyła na wkładki wielorazowe i ciężko mi sobie wyobrazić jak one wyglądają. Ja miałam te z canpola, fajne bo pakowane każdy z osobna, wkładałam 4 do torebki i zawsze miałam bez obawy, że się zabrudzą w torebce.

Gość Marcheweczka1987
Zdecydowanie wkładki jednorazowe. Canpol bardzo dobrze się sprawdza.

Gość gość
A.czy podpasek i.tamponow.tez uzywasz wielorazowych?Nie. Z wkladkami.to.samo. Glupota te wieloazowki. Potem podajesz taka piers noworodkowi bleee TYLKO jednorazowe sa higkeniczne.

Wkładki canpol babies są super bo są bardzo dobrze wyprofilowane. Fajnie się trzymają a i chłonne są odpowiednio.